Καλιφόρνια: 18χρονος ομολόγησε ότι κακοποίησε περίπου 50 παιδιά -Τον παρέδωσε η μητέρα του στην αστυνομία - iefimerida.gr

Καλιφόρνια: 18χρονος ομολόγησε ότι κακοποίησε περίπου 50 παιδιά -Τον παρέδωσε η μητέρα του στην αστυνομία

Ο Τζόσεφ Χέιντεν Μπόστον (Φωτογραφία: AP)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φρίκη προκαλεί η ομολογία ενός έφηβου στην Καλιφόρνια, ο οποίος παραδέχθηκε στην αστυνομία ότι έχει κακοποιήσει περίπου 50 παιδιά τα τελευταία χρόνια.

Η ίδια η μητέρα του Τζόσεφ Χέιντεν Μπόστον τον παρέδωσε σε αστυνομικό τμήμα την Κυριακή, όταν ο 18χρονος της είπε ότι διαπράξει σεξουαλική επίθεση σε δύο αγόρια, ηλικίας μόλις 8 και 4 ετών, σε ένα μοτέλ.

Μιλώντας στους αστυνομικούς, ο έφηβος ομολόγησε αυτά τα δύο περιστατικά, αλλά τους είπε ότι έχει κακοποιήσει έως και 50 παιδιά, από τότε που ήταν δέκα ετών, σε διάφορες πόλεις στις οποίες έχει ζήσει. Ο 18χρονος προφυλακίστηκε και η εγγύηση ορίστηκε στο 1 εκατομμύριο δολάρια.

Τα δύο αγόρια που κακοποίησε στο μοτέλ έμεναν εκεί με τους γονείς τους. Λίγες ώρες μετά τη φρικτή πράξη του ο Μπόστον τηλεφώνησε στη μητέρα του και της είπε τι είχε κάνει και εκείνη αποφάσισε να τον παραδώσει στην αστυνομία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ