Louise Follain: H 21χρονη Γαλλίδα και fashion icon που τη χαρακτηρίζουν νέα «Jane Birkin» - iefimerida.gr

Louise Follain: H 21χρονη Γαλλίδα και fashion icon που τη χαρακτηρίζουν νέα «Jane Birkin»

Ιnstagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την έχουν χαρακτηρίσει νέα «Jane Birkin».

H ανεπιτήδευτη ομορφιά της Γαλλίδας, -μοντέλου και stylist-, Louise Follain είναι ένα κράμα απλότητας, φρεσκάδας και φινέτσας.

Στα 21 της χρόνια η Louise, έχει μια υπέροχη σχέση με τον εαυτό της και τη δική της θέση στον κόσμο της μόδας. Με το γνήσιο, γαλλικό στιλ της εκπέμπει κύματα γοητείας. Η Louise φαίνεται ότι ήρθε για μείνει. Οι στιλιστικές της επιλογές πηγάζουν από τον αυθορμητισμό της.

Γνωρίστε την Louise, το νέο Parisian It Girl που κατακτά το χώρο της μόδας μέσα από τα λόγια της: «Μεγάλωσα στο Παρίσι. Πάντα μου άρεσε η μόδα. Σπούδασα οικονομικά για μικρό διάστημα. Πλέον είμαι αφοσιωμένη στο μόντελινγκ. Με το ντύσιμο έχω μια ιδιαίτερη σχέση: μου αρέσει να αγοράζω ένα ρούχο που μου κάνει εντύπωση, ακόμα κι αν ξέρω ότι δεν ταιριάζει απόλυτα στο σώμα μου. Δεν μπορούν να ταιριάζουν όλα «άψογα» στο σώμα σου. Δεν μπορούμε να είμαστε τέλειοι.

Γνωρίστε καλύτερα την Louise μέσα από τα λόγια και τις φωτογραφίες της, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ PARISIAN IT GIRL
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ