Λεμονής: Δεν ανησυχώ, ο Ολυμπιακός έχει κίνητρο με την Γιουβέντους [βίντεο] - iefimerida.gr

Λεμονής: Δεν ανησυχώ, ο Ολυμπιακός έχει κίνητρο με την Γιουβέντους [βίντεο]

Φωτογραφία: Olympiacos/FB
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κλειστά χαρτιά σχετικά με την 11αδα που θα παρατάξει απέναντι στη Γιουβέντους αύριο στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» κράτησε ο Τάκης Λεμονής.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, τόνισε πως οι παίκτες του, παρότι δεν έχουν βαθμολογικό κίνητρο, δεν θα είναι αδιάφοροι και θα αγωνιστούν για το πρεστίζ του συλλόγου αλλά και τους βαθμούς.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λεμονής:

Για το τι θα πει στους παίκτες του: «Πρέπει να βάλουμε στην ζυγαριά αρκετά πράγματα. Το ένα είναι το πρεστίζ της ομάδας και το άλλο οι βαθμοί. Σκεφτόμαστε και το πρωτάθλημα γιατί μέσω αυτού βγαίνουμε στην Ευρώπη. Το κίνητρο είναι πολύ υψηλό και ισχυρό πάντα σε τέτοια ματς. Δεν ανησυχώ για αυτό. Οπότε θα μπούμε για να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό».

Σε ερώτηση από Ιταλό δημοσιογράφο για το τι σκέφτεται μετά τη Νάπολι: «Ναι το είδα το ματς. Θα μιλήσω για το τι έγινε πριν τον αγώνα και τι συζητάγαμε με τους συνεργάτες μου. Η Νάπολι μου αρέσει πολύ όπως παίζει αλλά η Γιουβέντους έχει βαριά φανέλα και μετράει αυτό και μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο. Είδαμε κάποια πράγματα, ωστόσο θεωρώ ότι αύριο αυτά θα είναι κάπως διαφορετικά».

Σε ερώτηση από Ιταλό για το τι περιμένει και ποιον θα έβγαζε από την Γιουβέντους: «Γύρω στους 11 παίκτες θα έβγαζα. Αστειεύομαι. Δεν νομίζω ότι μπορώ να διαλέξω. Είναι ένα πολύ καλό σύνολο. Εμείς περιμένουμε από την Γιουβέντους να επιτεθεί και να θέλει να έχει τον πρώτο λόγο στο ματς για να μην εξαρτάται από το άλλο ματς. Δεν θα αλλάξουμε πολλά εμείς σε σχέση με τα όσα ματς έχουμε παίξει με Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα».

Για την κριτική για το ψευτοεννιάρι και το εάν θα πάει αλλιώς: «Ναι πιστεύω θα έχουμε κάτι διαφορετικό. Δεν θα ήθελα να επεκταθώ. Εγώ στέκομαι πιο πολύ στο στιλ και την φιλοσοφία του παιχνιδιού που θα έχουμε αύριο».

Για το εάν σκέφτεται και το πρωτάθλημα και μπορεί να κάνει και ροτέισον: «Ναι νομίζω ότι στην ζυγαριά πρέπει να βάλουμε αρκετά και ένα από αυτά είναι και το πρωτάθλημα. Σίγουρα ναι το σκέφτομαι έτσι».

Για τον Οφόε και τον Εμενίκε και τα προβλήματα: «Ο Οτζίτζα είναι καλά. Υπολογίζεται για τον αγώνα. Ο Εμενίκε είναι λίγο δύσκολο. Έχει κάνει 2-3 προπονήσεις με την ομάδα. Λείπει καιρό. Θα δούμε μετά την προπόνηση».

Για το κατά πόσον έχει στόχο να αιφνιδιάσει την Γιουβέντους: «Κάναμε κάτι ανάλογο από στιλ παιχνιδιού με την Μπαρτσελόνα. Κάπως έτσι θα κινηθούμε ίσως με κάποια διαφορετικά πρόσωπα».

Πάρντο: «Είχαμε θέληση και φιλοδοξία, αλλά δεν πήραμε τους βαθμούς που θέλαμε»

Στο πόσο συγκεντρωμένος θα πρέπει να είναι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του ώστε ο Ολυμπιακός να πάρει θετικό αποτέλεσμα απέναντι στη Γιουβέντους στάθηκε ο Φελίπε Πάρντο.

Για τα γκολ με Σπόρτινγκ και το εάν θέλει γκολ αύριο: «Προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος για τα 2 αυτά γκολ. Είναι αλήθεια γιατί βοήθησαν την ομάδα. Φυσικά έχω την φιλοδοξία να το επαναλάβω με Γιουβέντους. Σημασία έχει να κάνουμε ένα άριστο ματς ως ομάδα και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να τελειώσουμε καλά φέτος αυτήν την διοργάνωση. Είναι φιλοδοξία και δική μου και κάθε παίκτη να σκοράρει σε αυτόν τον θεσμό».

Για το γεγονός ότι αποκλείεται πρόωρα στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός και το τι θεωρεί πως στοίχισε στην ομάδα και παίζει διαδικαστικού χαρακτήρα ματς: «Όχι όχι. Όλα τα ματς στην διοργάνωση αυτή έχουν ενδιαφέρον και κίνητρο. Όλα τα ματς του Ολυμπιακού έχουν ενδιαφέρον. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε αύριο και να τελειώσουμε ωραία την διοργάνωση μπροστά στον κόσμο μας. Αυτό που έγινε είναι ότι παρότι είχαμε την φιλοδοξία και την θέληση δεν καταφέραμε να μαζέψουμε τους βαθμούς που θέλαμε και έπρεπε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ