Ο Γιουσέιν Μπολτ έγινε άγαλμα -Και ενθουσιάστηκε με την ομοιότητα [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Γιουσέιν Μπολτ έγινε άγαλμα -Και ενθουσιάστηκε με την ομοιότητα [εικόνες]

Το άγαλμα του Γιουσέιν Μπολτ στο Κίνγκστον (Φωτογραφία: Twitter)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ένα χέρι τεντωμένο, να δείχνει τον κόσμο. Το άλλο λυγισμένο και το σώμα γερμένο προς τα πίσω. Η διάσημη πόζα του Γιουσέιν Μπολτ πέρασε στην... αιωνιότητα.

Το άγαλμα του Τζαμαϊκανού θρύλου της ταχύτητας κοσμεί πλέον το πάρκο κοντά εθνικό στάδιο του Κίνγκστον. Και ο ίδιος ενθουσιάστηκε με την ομοιότητα.

«Δεν έχω λόγια να περιγράψω τα συναισθήματά μου. Πώς είναι δυνατόν; Ενα ξυπόλητο παιδί από την επαρχία... Ποτέ, μα ποτέ, δεν σκέφτηκα ότι θα γινόταν κάτι τέτοιο, ένα άγαλμά μου στο εθνικό στάδιο, εκεί όπου ξεκίνησαν όλα», είπε ο παγκόσμιος ρέκορντμαν των σπριντ στα αποκαλυπτήρια, σύμφωνα με την Jamaica Gleaner.

«Πετύχατε όλες τις λεπτομέρειες, ακόμη και τα δάχτυλα του ποδιού μου, που είναι άσχημα», σχολίασε ακόμη και υποσχέθηκε ότι θα συνεχίσει να προσπαθεί να κάνει υπερήφανους τους Τζαμαϊκανούς, παρότι έχει αποσυρθεί πλέον από την ενεργό δράση.

Thank you Jamaica. Truly Humbled pic.twitter.com/eDyTo5v9sF

Surreal pic.twitter.com/vF9qaGpjzT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιουσέιν Μπολτ άγαλμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ