O Χρυσοχοΐδης διαψεύδει τον Ρέσλερ [βίντεο] - iefimerida.gr

O Χρυσοχοΐδης διαψεύδει τον Ρέσλερ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα πυρά του κατά του Γερμανού αντικαγκελάριου και υπουργού Οικονομίας Φίλιπ Ρέσλερ εξαπέλυσε ο υπουργός Ανάπτυξης Μιχάλης Χρυσοχοΐδης από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, λέγοντας πως όσα δήλωσε πρόσφατα για την Ελλάδα ο κ. Ρέσλερ είναι ψέμματα.

Ο Ρέσλερ μιλώντας σε εκδήλωση του κόμματος του κυβερνητικού συνασπισμού FDP ανέφερ πως στις επαφές που είχε με Έλληνα υπουργό για τα θέματα ανταγωνιστικότητας της χώρας, ο υπουργός είχε δεσμευτεί πως θα δώσει λύση σε δύο εβδομάδες αλλά δεν έκανε απολύτως τίποτα. Ο Ρέσλερ δεν είχε κατονομάσει τον υπουργό.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης χαρακτήρισε απαράδεκτα όσα είπε ο κ. Ρέσλερ, πρόσθεσε ότι εκφράζει τη λύπη του γι' αυτή τη συμπεριφορά, ενώ διέψευσε «ρητά και κατηγορηματικά» πως είχε οποιονδήποτε διάλογο με τον Ρέσλερ για θέματα ανταγωνιστικότητας, καθώς αυτά είναι αρμοδιότητας της τρόικας και πρόσθεσε: «Αντιλαμβάνομαι ότι ο κ. Ρέσλερ αντιμετωπίζει οξύτατο πρόβλημα στις δημοσκοπήσεις, που εμφανίζουν το κόμμα του στο 1,5%, και για να γίνει αρεστός στους Γερμανούς επιτίθεται στην Ελλάδα».

Ακολούθως, ζήτησε να υπάρξει σεβασμός στον ελληνικό λαό που υφίσταται μεγάλες θυσίες και συμπλήρωσε πως η ελληνική κυβέρνηση κάνει τη δουλειά της μακριά από απρέπειες.

Νωρίτερα ο Γερμανός αντικαγκελάριος σε ένα νέο ανθελληνικό κρεσέντο επιτέθηκε στην ελληνική κυβέρνηση λέγοντας χαρακτηριστικά «Δεν θα ανεχθούμε άλλους εκβιασμούς από την Ελλάδα»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ