Μηχανικός αεροπλάνου φτιάχνει τον κινητήρα κολλώντας τον με... μονωτική ταινία [εικόνες] - iefimerida.gr

Μηχανικός αεροπλάνου φτιάχνει τον κινητήρα κολλώντας τον με... μονωτική ταινία [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Viral έχουν γίνει αυτές οι φωτογραφίες με τον μηχανικό της easy Jet να επισκευάζει έναν κινητήρια αεροσκάφους χρησιμοποιώντας... μονωτική ταινία.

Συγκεκριμένα, ο κινητήρας είχε χαλάσει, με αποτέλεσμα να υπάρξει μία μικροκαθυστέρηση, κι έτσι ο μηχανικός έπιασε δουλειά για να τον φτιάξει.

Ωστόσο το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που περιμέναμε, καθώς αντί να «κοιτάξει» σε βάθος το πρόβλημα της μηχανής, προτίμησε να δέσει τον κινητήρα με μονωτική ταινία.

Μηχανικός αεροπλάνου φτιάχνει τον κινητήρα κολλώντας τον με... μονωτική ταινία [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Να σημειωθεί πως οι επιβάτες ενημερώθηκαν για την καθυστέρηση από τον πιλότο, ο οποίος τους είπε πως ο μηχανικός επισκευάσει αυτή την στιγμή το πρόβλημα, αλλά δεν διευκρίνησε πως το θέμα λύθηκε με αυτόν τον τρόπο.

Μάλιστα, στο σημείο του προβλήματος υπήρχε ήδη άλλη μονωτική ταινία την οποία ο τεχνικός έβγαλε και αντικατέστησε με μία καινούργια, καθώς η προηγούμενη είχε χαλαρώσει.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η ταινία έχει χρησιμοποιηθεί για επισκευή κινητήρα σε αεροσκάφος easyJet.

Το 2015 μια εικόνα ενός μηχανικού που εφαρμόζει ταινία σε ένα αεροπλάνο easyJet έγινε viral.

Μηχανικός αεροπλάνου φτιάχνει τον κινητήρα κολλώντας τον με... μονωτική ταινία [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Βέβαια όπως εξήγηση ο πιλότος της εταιρίας, δεν πρόκειται για μία απλή μονωτική ταινία, αλλά για μία ειδική ταινία που χρησιμοποιείται ευρέως στην αεροπορικές εταιρίες για να επιδιορθωθούν γρήγορα τυχόν βλάβες.

«Η ταινία αυτή είναι εξαιρετικά ανθεκτική και μπορεί να εκτείνεται και να συστέλλεται μέσα από ένα ευρύ φάσμα θερμοκρασιών», ανέφερε ο πιλότος τονίζοντας πως ένα ρολό είναι πανάκριβο, κοστίζοντας εκατοντάδες δολάρια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεροπλάνο κολλητική ταινία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ