Προφυλακιστέοι οι 9 Κούρδοι -Αρνούνται τις κατηγορίες - iefimerida.gr

Προφυλακιστέοι οι 9 Κούρδοι -Αρνούνται τις κατηγορίες

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά τις τυπικές απολογίες που έδωσαν στον ανακριτή οι 9 συλληφθέντες Τούρκοι και Κούρδοι οι οποίοι συνελήφθησαν με την κατηγορία της ένταξης σε τρομοκρατική οργάνωση από την αντιτρομοκρατική.

Φορώντας αλεξίσφαιρα γιλέκα και έχοντας στο πλευρό τους αλληλέγγυους οι εννέα, μεταξύ των οποίων και μια γυναίκα έδωσαν τυπικές απολογίες, υποστηρίζοντας ότι λόγω της λιγοστής επικοινωνίας που είχαν με τους συνηγόρους τους δεν κατάφεραν να ενημερωθούν για το σύνολο της δικογραφίας και των κατηγοριών που τους αποδίδονται.

Στο υπόμνημα που υπέβαλαν στην δικαστική λειτουργό φέρονται να αρνούνται τις κατηγορίες που τους αποδίδονται υπογραμμίζοντας ότι «Η αλληλεγγύη στους λαούς που αγωνίζονται για τα δικαιώματα και την ελευθερία τους δεν είναι τρομοκρατία».

Οι συνήγοροι υπεράσπισης χαρακτήρισαν αόριστο το κατηγορητήριο καθώς όπως αναφέρουν αποδίδει στους κατηγορούμενους ένταξη σε τρομοκρατική οργάνωση χωρίς να προσδιορίζει ποια είναι αυτή , ποιες πράξεις έχει κάνει και από πότε δρούσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κούρδοι ανακριτής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ