Ο 50χρονος Ιταλός playboy του Instagram με το μικροσκοπικό του μαγιουδάκι [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο 50χρονος Ιταλός playboy του Instagram με το μικροσκοπικό του μαγιουδάκι [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί πρόσφατα να έγινε 50 ετών, αλλά ο Ιταλός εκατομμυριούχος Τζιανλούκα Βάκι, διαθέτει ένα κορμί που πολλοί νεότεροι θα ζήλευσαν.

Ο Τζιανλούκα εθεάθη το Σάββατο σε παραλία του Μαϊάμι με ένα μικροσκοπικό μαγιό Speedos και επέδειξε με μεγάλη περηφάνια τη σωματική του διάπλαση μπροστά στους έκπληκτους θεατές. Μάλιστα, κατάφερε να επισκιάσει το μοντέλο από την Βραζιλία Τζούλια Περέιρα που ήταν στο πλευρό του, παρά τις προσπάθειές της, αλλάζοντας 5 φορές μαγιό.

Ο 50χρονος Ιταλός playboy του Instagram με το μικροσκοπικό του μαγιουδάκι [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ο Τζιανλούκα, με το γεμάτο τατουάζ σώμα του, συγκέντρωσε τα βλέμματα των παραθεριστών με το μικροσκοπικό μαγιό του, που άφηνε ελάχιστα στη φαντασία μετά από μια βουτιά στη θάλασσα.

Ο Playboy του Instagram έχει πάνω από 11 εκατομμύρια οπαδούς στο λογαριασμό του στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης, επιδεικνύοντας τον πλούσιο τρόπο ζωής του σε γιοτ, αεροπλάνα και παραλίες ενώ απολαμβάνει την καλή ζωή με διάσημα πρόσωπα, όπως ο Ζακ Έφρον και ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο 50χρονος Ιταλός playboy του Instagram με το μικροσκοπικό του μαγιουδάκι [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Φωτογραφίες: Splash News

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ