Τζανακόπουλος: Πρώτη φορά αξιολόγηση χωρίς κανένα επιπλέον δημοσιονομικό μέτρο - iefimerida.gr

Τζανακόπουλος: Πρώτη φορά αξιολόγηση χωρίς κανένα επιπλέον δημοσιονομικό μέτρο

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Aυτό που είναι εξαιρετικά θετικό σε σχέση με την ολοκλήρωση της τεχνικής συμφωνίας είναι ότι για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια έχουμε ολοκλήρωση αξιολόγησης χωρίς κανέναν επιπλέον δημοσιονομικό μέτρο».

Αυτό σημείωσε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του Αθηναϊκού και Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, "Πρακτορείο 104,9".

Τόνισε πως το συμπέρασμα από τη διαδικασία των διαπραγματεύσεων για την τρίτη αξιολόγηση είναι ότι το πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής έχει ολοκληρωθεί και πως επομένως ανοίγει ο δρόμος επί της ουσίας για την έξοδο από την μνημονιακή επιτροπεία.

«Το μοναδικό 4ο μνημόνιο που υπάρχει, είναι στο μυαλό και στα σχέδια του κ. Μητσοτάκη», πρόσθεσε ο κ. Τζανακόπουλος, ενώ είπε ότι ο πρόεδρος της ΝΔ κάνει προβολές όταν μιλά για τέταρτα μνημόνια, «αλλά ευτυχώς δεν θα κληθεί ποτέ να τα εφαρμόσει».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ