Σε πολυτελή στέκια της Αθήνας και σε χώρες της Ευρώπης θα πήγαινε η «κοκαΐνη της Βάρκιζας» - iefimerida.gr

Σε πολυτελή στέκια της Αθήνας και σε χώρες της Ευρώπης θα πήγαινε η «κοκαΐνη της Βάρκιζας»

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες για την υπόθεση της «κοκαΐνης της Βάρκιζας» που εντόπισαν οι Αρχές σε υπερπολυτελές διαμέρισμα επί της λεωφόρου Ποσειδώνος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο κύκλωμα εμπλέκονται δύο άτομα. Ο ένας είναι ο 33χρονος, σερβικής καταγωγής, «Μάρτιν», ενώ ο δεύτερος διαφεύγει της σύλληψης.

Οι αστυνομικοί περιμένουν από την κατάθεση του 33χρονου να μάθουν περισσότερα στοιχεία για το κύκλωμα, αλλά και για το πού θα κατέληγαν τα 135 κιλά κοκαΐνης, αξίας 7,5 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες, η τεράστια ποσότητα της κοκαΐνης προοριζόταν για τις περισσότερες χώρες της Ευρώπης, αλλά και για τα πολυτελή στέκια της Αθήνας.

Πώς εντόπισαν τον Σέρβο «Μάρτιν»

Ο άνδρας που «τσάκωσε» η Αστυνομία είναι Σέρβος, 33 ετών. Το μικρό του όνομα είναι Μάρτιν και βρισκόταν τις τελευταίες εβδομάδες στην Ελλάδα. Μάλιστα, έκανε πολύ ακριβή ζωή και κυκλοφορούσε με πολυτελές αυτοκίνητο.

Η Δίωξη Ναρκωτικών, ύστερα από ενδελεχή έρευνα, συνέλαβε τον Σέρβο, στο πολυτελές διαμέρισμα του οποίου επί της λεωφόρου Ποσειδώνος εντοπίστηκαν 135 κιλά κοκαΐνης και ένα χρηματικό ποσό ύψους 12.000 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει τις ύποπτες κινήσεις στο διαμέρισμα, όπως επίσης και τις επικοινωνίες που φέρεται να είχε ο «Μάρτιν» με τρίτα πρόσωπα -μαζί με τον συνεργό του- σχετικά με τη διακίνηση ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βάρκιζα Ναρκωτικά αστυνομία κοκαίνη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ