Super League: Ισοπαλίες σε Λάρισα και Λαμία - iefimerida.gr

Super League: Ισοπαλίες σε Λάρισα και Λαμία

Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα απογευματινά παιχνίδια της Super League δεν είχαν νικητές.

Λάρισα και ΠΑΣ Γιάννινα έψαξαν τη νίκη, έχασαν ευκαιρίες, αλλά έμειναν στο 1-1 στο «AEL FC Arena» όπως και πέρσι στο ίδιο γήπεδο, αποτέλεσμα που δεν βόλεψε καμία από τις δύο ομάδες.

Οι Ναζλίδης με πέναλτι (5') και Κόντε (55') τα γκολ. Το αποτέλεσμα βάσει της εμφάνισης των δύο ομάδων κρίνεται δίκαιο, ενώ κατάφεραν να προσθέσουν στη συλλογή της από έναν πολύτιμο βαθμό για τη συνέχεια του πρωταθλήματος

Ο Παναιτωλικός για 97 λεπτά ήταν μπροστά στο σκορ, αλλά ο Βουό με γκολ στα... χασομέρια ισοφάρισε σε 2-2 και διατήρησε το αήττητο της Λαμίας στην φυσική της έδρα. Μετα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι όπου οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 2-0 με τέρματα του Ρότσα στο 12΄ και του Ντιας στο 24΄, οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 69΄ με τον Ακόστα και πήραν το βαθμό της ισοπαλίας στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων με τέρμα του Βουό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λάρισα Λαμία Super League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ