Office look: 5 φρέσκες ιδέες, μία για κάθε μέρα, για σύγχρονο στιλ στο γραφείο - iefimerida.gr

Office look: 5 φρέσκες ιδέες, μία για κάθε μέρα, για σύγχρονο στιλ στο γραφείο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κυριακή βράδυ και ήδη έχεις μπει σε mood «καινούρια εβδομάδα στο γραφείο ξεκινά και τι φοράμε πάλι αύριο».

Καθημερινά έχεις το ίδιο πρόβλημα και όταν ανοίγεις την ντουλάπα το πρωί, ενώ έχεις διάθεση για πολύ κομψούς και στιλάτους συνδυασμούς, σκέφτεσαι ότι τα έχεις φορέσει όλα τουλάχιστον δύο φορές και σε παίρνει από κάτω. Έτσι καταλήγεις πάλι να πιάσεις το τζιν και να ντυθείς όπως-όπως.

Σήμερα, όμως, αποφάσισες να το κάνεις όπως τα κορίτσια της μόδας -που τηρούν με ευλάβεια αυτό το τιπ- και να προγραμματίσεις τα οffice look όλης της εβδομάδας από το βράδυ της Κυριακής.

Ποια είναι όμως τα must have κομμάτια που χρειάζεσαι για το τέλειο λουκ γραφείου; Αυτά που μπορείς να τα συνδυάσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους και να εντυπωσιάσεις με το στιλ και την κομψότητα σου; Αυτό που ψάχνεις είναι κομμάτια που βρίσκονται ανάμεσα στις τοπ τάσεις της σεζόν αλλά είναι διαχρονικά, ευκολοφόρετα και ευέλικτα έτσι ώστε να ξέρεις πως δεν θα βαρεθείς ποτέ να τα φοράς. Επιπλέον ένα outfit που προορίζεται για το γραφείο δεν πρέπει να υστερεί σε στυλ, αλλά και άνεση.

5 φρέσκες ιδέες, μία για κάθε μέρα, για σύγχρονο στιλ στο γραφείο, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μόδα OFFICE LOOK ντύσιμο γραφείου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ