Αυτή η γυναίκα έχασε 44 κιλά όταν έπαψε να αναγνωρίζει τον εαυτό της στις φωτογραφίες [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτή η γυναίκα έχασε 44 κιλά όταν έπαψε να αναγνωρίζει τον εαυτό της στις φωτογραφίες [εικόνες]

Instagram/mygirlishwhims
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολοι έχουμε περάσει περιόδους που νιώθουμε την ανάγκη να χάσουμε κιλά, αλλά δεν κάνουμε απολύτως τίποτα γι' αυτό. Μερικές φορές, χρειάζεται ένα αρκετά ισχυρό (και το «ισχυρό» έχει διαφορετική σημασία για τον καθένα) κίνητρο για να το πάρουμε απόφαση.

Για την Rebecca Grafton, από τη Φιλαδέλφεια της Αμερικής, αυτό που την ταρακούνησε δεν ήταν θέμα εμφάνισης ή ανασφαλειών, ούτε καν θέμα υγείας, αλλά κάτι που ίσως για κάποιον άλλον περνούσε απαρατήρητο. Το πόσο «αλλοιωμένη» τής φάνηκε η φιγούρα της κοιτώντας τον εαυτό της σε μια φωτογραφία.

Ηταν η περίοδος που είχε αποφοιτήσει από το πανεπιστήμιο, όταν έμεινε για πρώτη φορά σε δικό της σπίτι. Αν και μαγείρευε μόνη της τα γεύματα της, άρχισε να καταναλώνει περισσότερο φαγητό και, παράλληλα, να πίνει αλκοόλ. Και κάπως έτσι το βάρος της όλο και αυξανόταν.

Την περίοδο που ήταν στα πιο βαριά της έφτασε να ζυγίζει 107 κιλά και, πλέον, είχε πάψει να θυμίζει το υγιές και δραστήριο κορίτσι που ήταν κάποτε. Αυτό την έπεισε πως ήταν καιρός για μια δραστική αλλαγή.

Δες την αλλαγή στο σώμα της Rebecca μετά την απώλεια 44 κιλών στο bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ