Αστυνομική επιχείρηση στη Βάρκιζα: Βρέθηκαν 135 κιλά κοκαΐνης, 1 σύλληψη - iefimerida.gr

Αστυνομική επιχείρηση στη Βάρκιζα: Βρέθηκαν 135 κιλά κοκαΐνης, 1 σύλληψη

135 κιλά κοκαΐνης βρέθηκαν σε διαμέρισμα στη Βάρκιζα (Φωτογραφία αρχείου: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας είχε ως αποτέλεσμα να εντοπιστεί μία τεράστια ποσότητα ναρκωτικών, στη Βάρκιζα.

Η αστυνομία έκανε έφοδο, τα ξημερώματα της Κυριακής, σε υπερπολυτελές διαμέρισμα στη Βάρκιζα, επί της λεωφόρου Ποσειδώνος.

Εκεί εντοπίστηκαν 135 κιλά κοκαΐνης, ενώ στο σπίτι βρέθηκαν και 12.000 ευρώ. Στο πλαίσιο της επιχείρησης συνελήφθη ένας αλλοδαπός.

Ο ένοικος του διαμερίσματος, σερβικής καταγωγής, παρακολουθούνταν, έπειτα από έρευνα μηνών. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, η αξία αυτής της ποσότητας κοκαΐνης πλησιάζει τα 5 εκατ. ευρώ, ενώ το άτομο που συνελήφθη φέρεται ως μέλος διεθνούς κυκλώματος που διακινούσε ναρκωτικά στη χώρα μας, σε γνωστά ονόματα της Αθήνας.

Οι αστυνομικοί είχαν φροντίσει να εξασφαλίσουν ένταλμα για εξονυχιστική έρευνα της πολυτελούς κατοικίας και ερευνούν τον ρόλο του αλλοδαπού συλληφθέντα.

Η έρευνα της αστυνομίας συνεχίζεται στην ευρύτερη περιοχή της παραλιακής για τον εντοπισμό κι άλλων σπιτιών ή ατόμων, καθώς το κύκλωμα απαρτίζεται από δεκάδες μέλη. Ο αλλοδαπός που συνελήφθη οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα στην Ευελπίδων. Ο 33χρονος Σέρβος πήρε προθεσμία και την Τρίτη αναμένεται να μεταβεί με τους συνηγόρους του κ. Σάκη Κεχαγιόγλου και Γεώργιο Δρύλλη στον ανακριτή, προκειμένου να απολογηθεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ