Οι πιο stylish ιδέες για να συνδυάσεις το μαύρο τζιν παντελόνι σου - iefimerida.gr

Οι πιο stylish ιδέες για να συνδυάσεις το μαύρο τζιν παντελόνι σου

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

To διαχρονικό, μαύρο τζιν είναι από τα must have κάθε γυναικείας γκαρνταρόμπας.

Είναι άνετο, ευκολοφόρετο και πραγματικά ευέλικτο, αφού μπορεί να συνδυαστεί με τα πάντα σχεδόν και να δώσει ένα στιλάτο αποτέλεσμα. Ανάλογα με τον τρόπο που θα επιλέξεις να το φορέσεις αποτελεί την τέλεια βάση για πολλά διαφορετικά looks, άλλοτε με μίνιμαλ, ροκ, αλλά και elegant χαρακτήρα. Σίγουρα έχεις ένα στην ντουλάπα σου και το πιθανότερο είναι πως είναι το πρώτο που πιάνεις κάθε πρωί όταν την ανοίγεις για να ντυθείς.

Θέλουμε κάθε μέρα κάτι διαφορετικό, ένα λουκ που έχει αυτό το κάτι, αυτό που θα απογειώσει το στυλ μας και που μαρτυράει πως όχι απλά είμαστε ενημερωμένες αλλά παίζουμε το styling στα δάχτυλα. Συχνά όμως, ξεμένουμε από ιδέες και εκείνες οι στιγμές που στέκεσαι αμήχανα μπροστά από τα κατά τα άλλα γεμάτα ράφια της ντουλάπας σου αλλά δεν ξέρεις τι να φορέσεις είναι πραγματικός εφιάλτης.

Αν νομίζεις πως έχεις κάνει όλους τους δυνατούς συνδυασμούς με πρωταγωνιστή το μαύρο τζιν παντελόνι σου κάνεις λάθος. Σου βρήκαμε ιδέες για να το φορέσεις με νέους διαφορετικούς τρόπους με μια φρέσκια ματιά και να ξεχωρίσεις πολλή προσπάθεια.

Δες τις πιο ωραίες ιδέες για να συνδυάσεις και να αναβαθμίσεις το μαύρο σου τζιν στο bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μαύρο τζιν BLACK DENIM τζιν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ