Αυτός είναι ο βαθμός συγγένειας που ενώνει τη Μέγκαν Μαρκλ με τον πρίγκιπα Χάρι - iefimerida.gr

Αυτός είναι ο βαθμός συγγένειας που ενώνει τη Μέγκαν Μαρκλ με τον πρίγκιπα Χάρι

apimages
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κι όμως. Ο πρίγκιπας Χάρι δε θα παντρευτεί μια συνηθισμένη γυναίκα.

Μετά την ανακοίνωση των αρραβώνων της με τον πρίγκιπα Χάρι και του γάμου, που πρόκειται να πραγματοποιηθεί το Μάιο του 2018 για τους λόγους που έχουμε πει εδώ, τα media αναπαράγουν σε φρενήρεις ρυθμούς ειδήσεις και πληροφορίες σχετικά με το παρελθόν της Μέγκαν Μαρκλ. Κάποιοι λοιπόν έφτασαν αρκετά πίσω. Για την ακρίβεια, 24 γενιές πίσω.

Ο Gary Boyd Roberts, γενεαλόγος σε ένα από τα κορυφαία γενεαλογικά ιδρύματα στον κόσμο το οποίο εδρεύει στη Βοστώνη, είναι συνδεδεμένος με την ιστορική γενεαλογική κοινωνία της Νέας Αγγλίας και ειδικεύεται στην έρευνα Αμερικανών απογόνων από Βρετανούς μονάρχες.

Μελετώντας την περίπτωση της Μαρκλ ανακοίνωσε πως οι έρευνες του οδήγησαν στο ότι η 36χρονη ηθοποιός, η οποία είναι γεννημένη στο Λος Άντζελες, είναι άμεση απόγονος του βασιλιά Edward του 3ου της Αγγλίας, ο οποίος κυβέρνησε το κράτος από το 1327 έως το 1377.

Ο άνθρωπος-κλειδί για να φτάσει σε αυτό το συμπέρασμα ήταν ο Rev. William Skipper, ένας βασιλικός απόγονος που έφθασε στη Νέα Αγγλία το 1639 και είναι πρόγονος του πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ, Thomas Wayne Markle.

Αυτό σημαίνει δύο πράγματα.

Δες το βαθμό συγγένειας που έχει η Μέγκαν Μαρκλ με τον πρίγκιπα Χάρι στο bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μέγκαν Μαρκλ Πρίγκιπας Χάρι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ