Πελάτης μπήκε στην κουζίνα εστιατορίου και μαγείρεψε μόνος του -Κοιμόταν ο μοναδικός υπάλληλος [εικόνες] - iefimerida.gr

Πελάτης μπήκε στην κουζίνα εστιατορίου και μαγείρεψε μόνος του -Κοιμόταν ο μοναδικός υπάλληλος [εικόνες]

Ο Αλεξ Μπάουεν μαγείρεψε μόνος του το γεύμα του (Φωτογραφία: Facebook)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία διαφορετική ερμηνεία του «self service» έδωσε ένας άνδρας στη Ν. Καρολίνα, ο οποίος μπήκε στην κουζίνα εστιατορίου και μαγείρεψε ο ίδιος το γεύμα του.

Ο Αλεξ Μπάουεν μπήκε στο 24ωρο εστιατόριο στις 2 τα ξημερώματα, αλλά διαπίστωσε ότι ο μοναδικός υπάλληλος κοιμόταν. Αφού περίμενε για 10 λεπτά, αποφάσισε να μην τον ξυπνήσει και να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Ετσι, μπήκε στην κουζίνα και ανέλαβε δράση, κάτι που φρόντισε να καταγράψει σε φωτογραφίες που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Facebook.

Μάλιστα, για να μην ξυπνήσει τον υπάλληλο, επέστρεψε την επόμενη ημέρα για να πληρώσει για το γεύμα του. Το εστιατόριο σε ανακοίνωση δήλωσε εντυπωσιασμένο με τις μαγειρικές ικανότητες του Μπάουεν, αν και επισήμανε ότι οι πελάτες δεν πρέπει να περνούν πίσω από τον πάγκο, για λόγους ασφαλείας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αλεξ Μπάουεν εστιατόριο Ν. Καρολίνα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ