Βίτσας: Είναι καθαρό, δεν υπάρχει πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας με τον νόμο Κατσέλη - iefimerida.gr

Βίτσας: Είναι καθαρό, δεν υπάρχει πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας με τον νόμο Κατσέλη

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην εκτίμηση ότι "στα τέλη του καλοκαιριού θα φύγουμε από την μνημονιακή περίοδο, και μάλιστα χωρίς η Ελλάδα να διακινδυνεύσει τη θέση της στην Ευρώπη, που την υπερασπίστηκε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με νύχια και με δόντια", προέβη ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ.

"Υπάρχουν πολιτικά κόμματα που περιμένουν στη γωνία ίσως και ελπίζοντας κάτι στραβό να γίνει αλλά δεν πρόκειται να γίνει.
Οι κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ μέσα σε 40 χρόνια φόρτωσαν χρέος 320 δισ ευρώ στον ελληνικό λαό, που είναι η πηγή και το αποτέλεσμα της πολιτικής τους αλλά και όλης αυτής της κατάστασης που ζούμε σήμερα", σχολίασε περαιτέρω.

Απαντώντας σε ερώτηση για τους πλειστηριασμούς, ο κ. Βίτσας παρατήρησε ότι "είναι καθαρό δεν υπάρχει πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας με τον νόμο Κατσέλη αλλά και τις αλλαγές που έκανε ο Γιώργος Σταθάκης".

Ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας γνωστοποίησε ακόμη ότι "μέχρι της 10 Δεκεμβρίου η κατάσταση στους καταυλισμούς πρώτης υποδοχής, στα νησιά θα είναι πλήρως ελεγχόμενη, από άποψη στέγασης, θέρμανσης και μιας σειράς έργων για το ξεχειμώνιασμα". "Συγχρόνως – πρόσθεσε - υπάρχει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο αποφόρτισης των νησιών το οποίο θα ολοκληρωθεί εντός του Δεκεμβρίου".

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Δημήτρης Βίτσας ΑΝΥΕΘΑ μνημόνια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ