ΠΑΣΟΚ: Ο Τσίπρας με μια ακόμη κωλοτούμπα, εγκαταλείπει την προστασία της λαϊκής κατοικίας - iefimerida.gr

ΠΑΣΟΚ: Ο Τσίπρας με μια ακόμη κωλοτούμπα, εγκαταλείπει την προστασία της λαϊκής κατοικίας

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο θέμα των πλειστηριασμών αναφέρθηκε το ΠΑΣΟΚ μέσα από ανακοίνωσή του, τονίζοντας ότι είναι «αδιαπραγμάτευτη διεκδίκηση η με νομοθετική ρύθμιση προστασία από τους πλειστηριασμούς της Α’ κατοικίας των μικρών και μεσαίων νοικοκυριών».

Αναφερόμενο στον πρωθυπουργό, λέει χαρακτηριστικά πως «Ο κ. Τσίπρας με μια ακόμη εντυπωσιακή κωλοτούμπα, εγκαταλείπει την προστασία της λαϊκής κατοικίας από τον κίνδυνο των πλειστηριασμών, υπό τασσόμενος στις επιταγές της τρόικας».

Ενώ, σχολιάζοντας τα όσα είπε σήμερα ο κ. Μητσοτάκης, επισημαίνει ότι «το μόνο που ζήτησε σήμερα, είναι να μην είναι οι πλειστηριασμοί της Α’ κατοικίας μικρών και μεσαίων νοικοκυριών θέμα άμεσης προτεραιότητας. Να πάει για αργότερα!!!».

«Και οι δυο λογικές οδηγούν στο ίδιο αποτέλεσμα. Σε αυτό που εμείς λέμε ένα κατηγορηματικό ΟΧΙ. Για μας είναι αδιαπραγμάτευτη διεκδίκηση η με νομοθετική ρύθμιση προστασία από τους πλειστηριασμούς της Α κατοικίας των μικρών και μεσαίων νοικοκυριών», αναφέρει το ΠΑΣΟΚ κλείνοντας την ανακοίνωσή του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΣΟΚ πλειστηριασμοί πρώτη κατοικία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ