5 DIY συνταγές για να μυρίσει το σπίτι Χριστούγεννα - iefimerida.gr

5 DIY συνταγές για να μυρίσει το σπίτι Χριστούγεννα

XRISTOYGENNA
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι γνωστό πως το ψήσιμο και κυρίως η ζαχαροπλαστική στο σπίτι σκορπίζουν στο σπίτι υπέροχες και λαχταριστές μυρωδιές που στο μυαλό μας είναι άμεσα συνδεδεμένες με την πιο όμορφη εποχή του χρόνου, τα Χριστούγεννα.

Και τι πιο ωραίο -εκτός από το χριστουγεννιάτικο δέντρο που είναι ο βασικός πρωταγωνιστής στην γιορτινή διακόσμηση του σπιτιού μας, αλλά και το καράβι, όλα τα πολύχρωμα φωτάκια και τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες- την ζεστή αυτή ατμόσφαιρα να συνοδεύουν και οι πιο γλυκές ευωδιές. Όμως τι γίνεται αν είσαι άσχετη από κουζίνα και η μαμά σου μένει πια μακριά και δεν μπορεί να σου φτιάξει όλες εκείνες τις πεντανόστιμες λιχουδιές που σου έφτιαχνε σαν παιδί, ή αν απλά είσαι σε δίαιτα αυτές τις γιορτές αλλά θες το σπίτι να μυρίζει όχι απλά όμορφα, αλλά να μυρίζει Χριστούγεννα;

Και επειδή όλοι ξέρουμε πως ναι, τα Χριστούγεννα έχουν στ’αλήθεια την δική τους μυρωδιά, βρήκαμε για σένα τους πιο εύκολους και έξυπνους DIY τρόπους να το πετύχεις και όλα αυτά χωρίς ιδιαίτερα έξοδα, αλλά με υλικά που το πιθανότερο είναι πως ήδη υπάρχουν στα ντουλάπια σας.

Δείτε 5 εύκολες και οικονομικές «συνταγές» με τις οποίες θα κάνετε το σπίτι να μυρίζει Χριστούγεννα στο bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ