H μεγαλύτερη ανασφάλεια των celebrities στο κόκκινο χαλί- Διάσημη στιλίστρια αποκαλύπτει - iefimerida.gr

H μεγαλύτερη ανασφάλεια των celebrities στο κόκκινο χαλί- Διάσημη στιλίστρια αποκαλύπτει

apimages
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το σώμα μπορεί να αποθηκεύσει λίπος στα πιο απίθανα σημεία (ναι, το άτιμο). Ενα από αυτά είναι ο φόβος και ο τρόμος των διάσημων στο κόκκινο χαλί, ειδικά όταν εμφανίζονται με ακάλυπτα χέρια.

Η Rebecca Corbin-Murray είναι υπεύθυνη για το στιλ πολλών γυναικών στο Χόλιγουντ, ανάμεσά τους η Emma Watson, η Lily James και η Sophia Turner. Είναι αυτή που θα φροντίσει οι πελάτισσες της να δείχνουν τέλειες όταν θα περπατήσουν και θα φωτογραφηθούν στο κόκκινο χαλί.

Κατά τη διάρκεια όλων αυτών των χρόνων που δουλεύει μαζί τους, έχει μάθει κάθε τους μικρή ή μεγάλη παραξενιά και πρόσφατα μίλησε στους The Times για το σημείο που αγχώνει τις περισσότερες διάσημες όταν φορούν επώνυμες δημιουργίες οι οποίες αφήνουν ακάλυπτα τα χέρια και τους ώμους. Γι' αυτό άλλωστε κάνουν ο,τι μπορούν για να το καμουφλάρουν. Ισως μάλιστα να το έχετε παρατηρήσει (και κοιτάξει με καχυποψία!) κι εσείς πάνω σας φορώντας τιραντάκια ή ρούχα που αφήνουν γυμνά τα χέρια σας.

Μπορείτε να φανταστείτε για ποιο σημείο μιλάει;

Δείτε το σημείο που αγχώνει τις διάσημες στις εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί στο bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ