Διασημότητα της Βρετανίας άφησε 2,3 εκατ. λίρες στα παιδιά που δεν απέκτησε ποτέ - iefimerida.gr

Διασημότητα της Βρετανίας άφησε 2,3 εκατ. λίρες στα παιδιά που δεν απέκτησε ποτέ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η διασημότητα της Βρετανίας και party animal Τάρα Πάλμερ – Τόμκινσον, άφησε την περιουσία της ύψους 2,3 εκατομμυρίων λιρών στα παιδιά που δεν απέκτησε ποτέ σε μια διαθήκη που είχε γράψει 13 χρόνια πριν από το θάνατό της.

Το πρώην αγαπημένο κορίτσι των πάρτι έκανε τη διαθήκη το 2004, αφήνοντας την περιουσία της στα παιδιά της όταν αυτά θα έφταναν την ηλικία των 25 ετών.

Όμως, ο Πάλμερ βρέθηκε νεκρή, σε ηλικία 45 ετών, στο διαμέρισμά της στο Κένσινγκτον από την καθαρίστριά της, τον περασμένο Φεβρουάριο, χωρίς ποτέ να έχει αποκτήσει παιδιά.

Διασημότητα της Βρετανίας άφησε 2,3 εκατ. λίρες στα παιδιά που δεν απέκτησε ποτέ  | iefimerida.gr 0



Η περιουσία της, που εκτιμάται ότι φτάνει τα 2,34 εκατομμύρια λίρες μετά την τακτοποίηση των υποθέσεών της, θα μεταβιβαστεί τώρα στις οικογένειες του αδερφού της και της συγγραφέως αδερφής της, σύμφωνα με την εφημερίδα «The Sun».

Σε μια συνέντευξη που είχε δώσει τον Απρίλιο του 2015, είχε εκφράσει τη λύπη της για τον τρόπο ζωής της, λέγοντας: «Θα ήθελα να επιστρέψω σε αυτό το κορίτσι και να την ταρακουνήσω. Έκανα πράγματα για τα οποία ντρέπομαι. Η οικογένειά μου πέρασε πολλά εξαιτίας μου. Νόμιζα ότι θα ήμουν παντρεμένη και θα είχα δύο παιδιά μέχρι τώρα. Φανταζόμουν πως θα ζούσα στην εξοχή».

Διασημότητα της Βρετανίας άφησε 2,3 εκατ. λίρες στα παιδιά που δεν απέκτησε ποτέ  | iefimerida.gr 1

Σύμφωνα με την αδερφή της, η Τάρα Πάλμερ πέθανε «ειρηνικά στον ύπνο της» από διάτρηση στομάχου. Η Τάρα έπασχε από αυτισμό και έδινα μάχη με έναν όγκο στο κεφάλι όταν πέθανε ξαφνικά από διάτρηση στομάχου και περιτονίτιδα.

Είχε, επίσης, διαγνωστεί με μια αυτοάνοση ασθένεια ένα χρόνο πριν το θάνατό της.

Διασημότητα της Βρετανίας άφησε 2,3 εκατ. λίρες στα παιδιά που δεν απέκτησε ποτέ  | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ