To έξυπνο κόλπο για να πάρεις τη βαλίτσα σου πρώτη από το διάδρομο αποσκευών - iefimerida.gr

To έξυπνο κόλπο για να πάρεις τη βαλίτσα σου πρώτη από το διάδρομο αποσκευών

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να πως η βαλίτσα σας θα βγει από τις πρώτες στον ιμάντα αποσκευών.

Όταν μια πληκτική διαδικασία φτάνει προς το τέλος της προσπαθούμε να την επισπεύσουμε ώστε αυτή να τερματιστεί πιο γρήγορα και εμείς να πάμε στα σπίτια μας μια ώρα αρχύτερα. Μια πτήση από ένα σημείο του κόσμου στο άλλο είναι, συνήθως, μια τέτοια διαδικασία.

Αισίως αυτή, κάποια στιγμή, φτάνει προς το τέλος της και από εκεί και έπειτα, οι κινήσεις που ακολουθούμε είναι γνωστές. Αποβίβαση, εύρεση του σημείου απ' όπου θα παραλάβουμε τις αποσκευές και αναμονή μέχρι να έρθει η δική μας βαλίτσα. Να μια από τις πιο βαρετές στιγμές του ταξιδιού.

Είναι η στιγμή που έχετε αρχίσει να χαλαρώνετε από το άγχος της πτήσης (ειδικά αν φοβάστε τα αεροπλάνα), που προσπαθείτε να ξεμουδιάσετε από τις ώρες που ήσασταν καθιστή στο αεροπλάνο και που νιώθετε μια αδιανόητη βιασύνη να βρείτε τη βαλίτσα σας και είτε να φτάσετε σπίτι να ξεκουραστείτε, είτε να ξεκινήσετε τις διακοπές σας.

Οκ, αν ταξιδεύετε συχνά, σίγουρα έχουν υπάρχουν φορές που μπορεί να έχετε υπάρξει τυχερή. Πώς όμως μπορείτε να εξασφαλίσετε ότι η δική σας αποσκευή θα βγει πρώτη;

Δείτε το κόλπο για να πάρετε τη βαλίτσα σας πρώτη από το διάδρομο αποσκευών στο bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ