Νάπολι - Γιουβέντους: Ο Ιγκουαΐν... σκότωσε την «πρώην» και το πανηγύρισε έξαλλα [βίντεο] - iefimerida.gr

Νάπολι - Γιουβέντους: Ο Ιγκουαΐν... σκότωσε την «πρώην» και το πανηγύρισε έξαλλα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Γιουβέντους είναι εδώ! Η «μεγάλη κυρία» επικράτησε εκτός έδρας με 1-0 της Νάπολι στο μεγάλο ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής της Serie A και την πλησίασε στον ένα βαθμό.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 13' με πλασέ του Ιγκουαΐν και κατάφεραν να κρατήσουν έως το τέλος το σκορ παίρνοντας τους τρεις πολύτιμους βαθμούς. Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Champions League πέτυχε την 12 νίκη στο πρωτάθλημα κι έφτασε τους 37 βαθμούς.

Από την άλλη η Νάπολι για πρώτη φορά φέτος στο πρωτάθλημα, γνώρισε την ήττα, καθώς μέχρι στιγμής μετρούσε 12 νίκες και δύο ισοπαλίες. Η ομάδα του Μαουρίσιο Σάρι, παράλληλα, για τρίτη μόλις φορά από την έναρξη της περιόδου δεν κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.

Η ενδεκάδα της Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Μπουφόν, Ντε Σίλιο (83' Μπαρτσάλι), Μπενάτια, Κιελίνι, Ασαμόα, Κεντίρα (67' Μαρκίσιο), Πιάνιτς, Ματουϊντί, Κόστα (79' Κουαδράδο), Ντιμπάλα, Ιγκουαΐν.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ