Η Μαντόνα ταξίδεψε ξανά στην οικονομική θέση [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Μαντόνα ταξίδεψε ξανά στην οικονομική θέση [εικόνες]

Φωτογραφία: Twitter
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μαντόνα μπορεί να είναι η «βασίλισσα» της ποπ, ωστόσο, όπως φαίνεται είναι μία από... εμάς.

Η τραγουδίστρια άφησε για ακόμη μία φορά άφωνους τους επιβάτες πτήσης, καθώς εθεάθη να κάθεται στην οικονομική θέση.

Η Μαντόνα πέταξε με την με την Air Portugal και αναφέρεται πως δεν είχε καν επιλέξει μια θέση business class.

Οταν το αεροσκάφος, που εκτελούσε πτήση από Λονδίνο-Λισαβόνα, σταμάτησε για ανεφοδιασμό η ποπ σταρ μετακινήθηκε μαζί με τη βοηθό της στο μπροστινό τμήμα, όπου και επιβάτης την απαθανάτισε.

«Ημασταν στο έδαφος περίπου 20 λεπτά όταν είδα τον βοηθό της να μιλά με τα μέλη του πληρώματος στο μπροστινό τμήμα του αεροσκάφους. Μετά είδα να περνούν από δίπλα μου όλες εκείνες οι βαλίτσες Louis Vuitton. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Δεν είχε καθόλου μακιγιάζ αλλά την έψαξα στο Google και ανακάλυψα πως έχει αγοράσει κρυφά ένα σπίτι στη Λισσαβόνα, οπότε το ότι ήταν στην πτήση είχε λογική. Σκέφτηκα, "Ουάου, η Μαντόνα είναι στην πτήση μου!"», ανέφερε επιβάτης, προσθέτοντας πως η σταρ έδειχνε κουρασμένη.

«Μετά βίας μπορούσα να δω το πρόσωπό της, συνεχώς έστριβε το κεφάλι της ή έκρυβε το πρόσωπό της στο κασκόλ. Δεν είπε και δεν έκανε τίποτα όση ώρα μιλούσε ο ατζέντης της στο τηλέφωνο. Απλώς καθόταν και περίμενε», σχολίασε, ακόμη.

Stunned passengers watch as Madonna gets off economy flight #madonna @julieroot4 @madonnarandd @maxfalletta @m_scrapbook @MadonnaBible @xavier69 @HOLY_WATER_ @MEDUSAS_BROTHER @madonnas_fault @francicociccone @ChiaraLove39 pic.twitter.com/j6H8sYaqR0

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μαντόνα οικονομική θέση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ