Η Corvette ZR1 έχει 765 ίππους για πρώτη φορά θα είναι και ανοιχτή - iefimerida.gr

Η Corvette ZR1 έχει 765 ίππους για πρώτη φορά θα είναι και ανοιχτή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα από τα πιο δυνατά και γρήγορα σπορ μοντέλα που θα μπορούν να αγοράσουν οι Αμερικανοί από την ερχόμενη άνοιξη είναι η Corvette ZR1, η οποία με 765 ίππους είναι η πιο δυνατή όλων των εποχών.

Η Corvette ZR1 έχει 765 ίππους για πρώτη φορά θα είναι και ανοιχτή | iefimerida.gr 0

Παράλληλα είναι και η πρώτη φορά από το 1970, όταν και παρουσιάστηκε η αρχέτυπη ZR1, που υπάρχει και ανοιχτή έκδοσή της.

Η μαλακή οροφή της οποίας ανοιγοκλείνει (φυσικά) ηλεκτρικά και μάλιστα και εν κινήσει, αρκεί η ταχύτητα να μην ξεπερνά τα 48 χλμ./ ώρα. Η αύξηση του βάρους που πάντα υπάρχει σε αυτές τις περιπτώσεις λόγω των ενισχύσεων του πλαισίου για διατήρηση της ακαμψίας δεν θα ξεπερνά τα 27 κιλά.

Η Corvette ZR1 έχει 765 ίππους για πρώτη φορά θα είναι και ανοιχτή | iefimerida.gr 1

Έτσι δεν θα επηρεάζονται κατά πολύ και οι επιδόσεις που εξασφαλίζει ο V8 των 6.800 κυβικών, με αποτέλεσμα το 0-96 χλμ./ ώρα να μη διαρκεί πάνω από 3,0 δεύτερα και η τελική να προσεγγίζει τα 340 χλμ./ ώρα. Όσο για τις τιμές η ZR1 κουπέ ξεκινά στις ΗΠΑ από τις 119.995 δολάρια και ως convertible από τις 123.995.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Corvette ZR1 κάμπριο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ