ΠΑΟΚ: Εκτός ομάδας ο Λέοβατς -Χωρίς Πρίγιοβιτς στην Ξάνθη - iefimerida.gr

ΠΑΟΚ: Εκτός ομάδας ο Λέοβατς -Χωρίς Πρίγιοβιτς στην Ξάνθη

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια σημαντική είδηση έβγαλε ο Ραζβάν Λουτσέσκου σε συνέντευξη που παραχώρησε στη NOVA ενόψει του αγώνα του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη.

Ο Ρουμάνος τεχνικός κλήθηκε να εξηγήσει τον λόγο που χρησιμοποιήθηκε ο Βιεϊρίνια στο άκρο της άμυνας και εκεί αποκάλυψε ότι δεν υπολογίζει πια στις υπηρεσίες του Μαρίν Λέοβατς καθώς ο παίκτης σε συνάντηση που είχαν, του δήλωσε ότι δεν μπορεί να αντέξει στην πίεση που ασκείται στα στελέχη της ομάδας για την κατάκτηση του τίτλου! «Είναι πολύ πιο απλά τα πράγματα από ότι τα βλέπουν πολλοί, ήταν μία επιλογή που κάναμε αυτή του Βιεϊρίνια, γιατί δεν είχαμε άλλη. Ο Λέοβατς επέστρεψε τραυματίας μετά το ματς της Εθνικής του. Μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο είχαμε μία κουβέντα στο γραφείο μου, όπου μου είπε ο ίδιος ότι υπάρχει μία πίεση που δεν μπορεί να τη διαχειριστεί αυτή τη στιγμή. Έτσι αποφασίσαμε να μείνει εκτός. Βρίσκεται εκτός και δεν θα ήθελα να μπούμε σε περαιτέρω κουβέντες», ανέφερε ο Ρουμάνος τεχνικός.

Επίσης, εκτός αποστολής για το ματς με την Ξάνθη, θα βρεθεί όπως όλα δείχνουν ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ο οποίος τραυματίστηκε στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ. Όπως δήλωσε στη συνέντευξη που έδινε στη Nova, o τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, ο επιθετικός του «δικεφάλου» δύσκολα θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο ματς στην Ξάνθη και σίγουρα αυτό αποτελεί πλήγμα. Σχετικά με τον τραυματισμό του Πρίγιοβιτς, η ενημέρωση είναι ότι γύρισε το πόδι του σε μια διεκδίκηση της μπάλας, όπου η πρώτη εκτίμηση κάνει λόγο για διάστρεμμα. Ο επιθετικός των «ασπρόμαυρων» θα κάνει μαγνητική ώστε να ξεκαθαρίσει το πόσο θα χρειαστεί να μείνει εκτός. «Ο Πρίγιοβιτς τραυματίστηκε δυστυχώς σήμερα στην προπόνηση και είναι πολύ πιθανό να μην βρίσκεται μαζί μας αύριο στο παιχνίδι με την Ξάνθη. Θα είναι εκτός. Μιλήσαμε πριν από λίγο, θα κάνει μαγνητική, υπάρχει οξύς πόνος αυτή τη στιγμή κι ελπίζουμε ότι δεν θα είναι κάτι που θα τον κρατήσει για πολύ εκτός ομάδας» ανέφερε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ λεοβατς πριγιοβιτς Ξάνθη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ