Εξαλλοι οι θαυμαστές του Γκόρντον Ράμσεϊ με ορεκτικό του που μοιάζει με... αιδοίο [εικόνες] - iefimerida.gr

Εξαλλοι οι θαυμαστές του Γκόρντον Ράμσεϊ με ορεκτικό του που μοιάζει με... αιδοίο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τρελαίνεται να σχολιάζει, τις περισσότερες φορές αρνητικά, τους θαυμαστές του στο Twitter όταν του στέλνουν μια φωτογραφία με τα χειροποίητα πιάτα τους.

Αλλά τώρα, ο Γκόρντον Ράμσι έμαθε πως είναι να σε κατακρίνει κάποιος στο διαδίκτυο, καθώς κάποιοι θαυμαστές του έσπευσαν να σχολιάσουν αρνητικά τη φωτογραφία ενός ορεκτικού του κατηγορώντας το για «μικροσκοπικό» και πως θυμίζει τα γυναικεία γεννητικά όργανα.

Εξαλλοι οι θαυμαστές του Γκόρντον Ράμσεϊ με ορεκτικό του που μοιάζει με... αιδοίο [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ο βραβευμένος με αστέρι Michelin σεφ δημοσίευσε στη σελίδα του στο Facebook, με υπερηφάνεια μια φωτογραφία του βοδινού ορεκτικού του Wagyu αξίας 24 δολαρίων που σερβίρεται σε ένα από τα εστιατόριά του στο Λας Βέγκας.

Οι θαυμαστές του έσπευσαν να κατηγορήσουν το τηλεοπτικό αστέρι και σεφ για την παρουσίαση του πιάτου, που θυμίζει γυναικεία γεννητικά όργανα, ενώ άλλοι τόνισαν το «μεγάλο κενό» στο πιάτο, την αξία του αλλά και το «ίχνος κρέατος» αντί για ορεκτικό.

Ο διάσημος σεφ δεν έχει ακόμη απαντήσεις στους επικριτές του, ωστόσο ο λόγος για το μικρό μέγεθος μπορεί να οφείλεται στο γεγονός πως είναι ορεκτικό αλλά και επειδή το βόειο κρέας είναι Wagyu, που θεωρείται η πιο ακριβή ποικιλία στον κόσμο. Τέλος, το συγκεκριμένο πιάτο είναι γαρνιρισμένο με πανάκριβη τρούφα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ