Η No 1 ενοχλητική συνήθεια που μπορεί να σε κάνει αντιπαθή στη δουλειά -Ερευνα αποκαλύπτει - iefimerida.gr

Η No 1 ενοχλητική συνήθεια που μπορεί να σε κάνει αντιπαθή στη δουλειά -Ερευνα αποκαλύπτει

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι ο χώρος που περνάτε πολλές (αν όχι τις περισσότερες) ώρες της ημέρας. Το τελευταίο που θέλετε στη δουλειά σας είναι να δέχεστε vibes έχθρας από τους γύρω σας. Τι πρέπει να αποφεύγετε για να μη φτάσετε σε αυτό το σημείο όμως;

Οι συνάδελφοι στο γραφείο ή στη δουλειά μας -θέλουμε, δε θέλουμε- είναι μια δεύτερη οικογένεια. Τους λέμε «καλημέρα» κάθε πρωί, καθόμαστε σε διπλανά γραφεία, υπάρχουν ημέρες που μπορεί να περάσουμε περισσότερη ώρα μαζί τους απ΄ότι με την οικογένεια ή τους φίλους μας. Αυτό, αναπόφευκτα, οδηγεί στο να αναπτυχθούν σχέσεις, συμπάθειες (ή και φιλίες, ειδικά αν ταιριάζουμε στο χαρακτήρα) και αντίστοιχα αντιπάθειες. Και σε αυτό το τελευταίο θα σταθούμε. Τι είναι αυτό που μπορεί να μας κάνει αντιπαθείς σε ένα εργασιακό περιβάλλον;

Αδιαμφισβήτητα, όλοι θα έρθουμε σε επαφή με συνήθειές οι οποίες μπορεί να μας φαίνονται από περίεργες έως και ανυπόφορες. Από το να ακούει κάποιος άθλια (για τα γούστα μας) μουσική μέχρι να «λουφάρει», να κουτσομπολεύει τους πάντες, να είναι αυταρχικός ή να τρώει δίπλα μας ένα φαγητό που μυρίζει έντονα. Υπάρχει όμως μια συνήθεια που τα «σκεπάζει» όλα.

Πρόσφατη αμερικανική έρευνα αποκάλυψε τη Νο1 συνήθεια που ενοχλεί τους εργαζόμενους στο γραφείο περισσότερο από κάθε άλλη. Το κακό είναι πως όλοι έχουμε πέσει θύματά της.

Δες ποια είναι η πιο ενοχλητική συνήθεια στο bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ