Το ανανεωμένο μενού του Public café στην πλατεία Συντάγματος [εικόνες] - iefimerida.gr

Το ανανεωμένο μενού του Public café στην πλατεία Συντάγματος [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Public café, στον 5ο όροφο του Public, βλέποντας από το κεντρικότερο σημείο την πλατεία Συντάγματος, με φόντο τις πλαγιές του Υμηττού, αποτελεί ιδανικό σημείο συνάντησης για κάθε επισκέπτη.

Το ανανεωμένο μενού ξεφεύγει από τις κλασικές γεύσεις και υπόσχεται να πείσει και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Ο Στέφανος Στεφανίδης, υπογράφει ένα μενού πρωτότυπο, γευστικό και ιδιαίτερα ξεχωριστό. Πολύ καλή πρόταση αποτελεί το ριζότο με κινόα, κολοκυθάκι και ανθότυρο. Ξεχωρίζει το πιάτο με τα νιόκι και το σιγομαγειρεμένο μοσχαράκι όπως και ο σολομός σχάρας με γάλα καρύδας.

Το ανανεωμένο μενού του Public café στην πλατεία Συντάγματος [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ένα πιάτο με το οποίο ο σεφ προσπαθεί να κάνει τη διαφορά είναι το low gi club sandwich όπου αποτελείται από ψωμί με χαμηλό γλυκεμικό δείκτη,αβοκάντο,αυγό,κοτόπουλο και τυρί κρέμα με λιαστή ντομάτα. Burgers από 100% μοσχαρίσιο κιμά, πρωτότυπες Pizzas με ζυμάρι ψημένο σε ξυλόφουρνο, και πολλές ακόμα επιλογές που κάνουνε την γευστική εμπειρία αξέχαστη. Στο μενού υπάρχουν πολλές προτάσεις για το Vegetarian κοινό, καθώς και για ελαφριά γεύματα είτε για συνοδευτικά του καφέ.

Το ανανεωμένο μενού του Public café στην πλατεία Συντάγματος [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Για πρωινό υπάρχουν ομελέτες (και ελληνική με φέτα,ντομάτα και λαχανικά και αμερικάνικη με τυρί cheddar και μπέικον). Παρέχεται πλήρες πρωινό για Έλληνες και ξένους επισκέπτες που αναζητούν ένα καλό και ολοκληρωμένο breakfast downtown Athens αλλά ταυτόχρονα είναι και μια πρωτότυπη και οικονομική λύση για business breakfast (!) στο κέντρο. Κυρίαρχο ρόλο παίζουν τα pancakes είτε στην αλμυρή είτε στην γλυκιά τους εκδοχή όπως και τα ολόφρεσκα γλυκά που φτιάχνονται καθημερινά από τον ζαχαροπλάστη μας Αντώνη Καραμολέγκο.

Το ανανεωμένο μενού του Public café στην πλατεία Συντάγματος [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Οι τιμές είναι ιδιαίτερα προσιτές για όλους.

Στον 100 % ποικιλίας Arabica café, προσθέσαμε και την επιλογή των μονοποικιλιακών χαρμανιών που δίνουν μια ακόμα πρόταση στο να ικανοποιηθεί και ο πιο τολμηρός πελάτη.

Το ανανεωμένο μενού του Public café στην πλατεία Συντάγματος [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Είτε είστε λάτρης του καφέ είτε του φαγητού αξίζει να επισκεφθείτε το Publicafe και να απολαύσετε την θέα, τις υπηρεσίες και τα προϊόντα του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ public
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ