H αφοπλιστική απάντηση ενός brand όταν κάποιος αποκάλεσε «αηδιαστικό» το plus size μοντέλο τους - iefimerida.gr

H αφοπλιστική απάντηση ενός brand όταν κάποιος αποκάλεσε «αηδιαστικό» το plus size μοντέλο τους

Ιnstagram/Academy
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ποιότητα ενός brand δε φαίνεται μόνο στα υφάσματα που χρησιμοποιεί για τα ρούχα του, αλλά και στις αξίες που πρεσβεύει.

Όταν το brand Academy Sports and Outdoors το οποίο δραστηριοποιείται στο χώρο των αθλητικών ρούχων επέλεγε το plus-size μοντέλο Anna O’Brien ως το νέο πρόσωπο της καμπάνιας για τη συλλογή του με ρούχα σε μεγάλα μεγέθη (έως και 3 XL), σίγουρα θα είχαν φανταστεί ότι αυτό μπορεί να μην αρέσει σε όλους απαραίτητα. Δεν πτοήθηκαν ούτε στιγμή. Ούτως ή άλλως, το λογικό ήταν να βρουν ένα μοντέλο που να μπορεί να τα αναδείξει.

Η Anna Ο' Βrien, μια γυναίκα -μοντέλο που ζει στη Νέα Υόρκη, γυμνάζεται συχνά και ακολουθεί ένα δραστήριο τρόπο ζωής, κάτι που όμως στο παρελθόν της προκαλούσε άγχος αφού, όπως λέει, δεν μπορούσε να βρει ρούχα γυμναστικής στο μέγεθός της.

«Κι όμως, αυτή η έλλειψη είναι ένα από τα μεγαλύτερα εμπόδια για τις plus size γυναίκες που θέλουν να γυμναστούν», δηλώνει στο λογαριασμό του brand Academy στο Instagram.

«Πέρασα 25 χρόνια ψάχνοντας τρόπους να γυμναστώ. Τώρα θα περάσω άλλα 25 βοηθώντας τους ανθρώπους που ανήκουν ακόμα και σε μεγαλύτερα μεγέθη να δουν και να νιώσουν τα οφέλη της άσκησης», συμπληρώνει η Anna στο ποστ της. «Για τις γυναίκες που φορούν μεγάλα νούμερα, το να βρουν αθλητικά ρούχα που να τους κάνουν και να είναι διαθέσιμα σε κάποιο κατάστημα είναι σχεδόν αδύνατον» .

Παρά τις ειλικρινείς δηλώσεις της Anna και παρά τις προσπάθειες ενός brand να κάνει το athletic wear προσιτό και για τις γυναίκες με περισσότερα κιλά οι οποίες θέλουν να ακολουθήσουν έναν fitness τρόπο ζωής, υπήρξαν κάποιοι που βρήκαν έως και αποκρουστική την εικόνα. Είναι τόσο αδιανόητο λοιπόν να βλέπεις μια plus size γυναίκα να φοράει αθλητικά ρούχα και να γυμνάζεται;

Δες την το άκρως προσβλητικό τρόπο που έκανε κάποιος για το plus size μοντέλο και την αποστομωτική απάντηση του brand στο bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ