Οι κάτοικοι της Μάνδρας υποβάλλουν αιτήσεις για το επίδομα των 5.000 ευρώ - iefimerida.gr

Οι κάτοικοι της Μάνδρας υποβάλλουν αιτήσεις για το επίδομα των 5.000 ευρώ

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για δεύτερη ημέρα συνεχίζεται η υποβολή αιτήσεων για την χορήγηση του επιδόματος των 5.000 ευρώ από το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, στους πληγέντες για τις κατοικίες τους, που έχουν πληγεί από την πλημμύρα της 15ης Νοεμβρίου.

Η κατάθεση των αιτήσεων γίνεται στον 1ο όροφο του δημαρχείου Μάνδρας και στο ΚΕΠ Νέας Περάμου.

Να σημειωθεί πως σήμερα στη Μάνδρα θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις με σειρά προτεραιότητας των πληγέντων, των οποίων τα επίθετα τους αρχίζουν από από Κ-Λ και αύριο από Μ-Ο.

Στη Νέα Πέραμο σήμερα μπορούν να υποβάλλουν αίτηση όσοι τα επίθετα τους αρχίζουν από Δ-Κ και αύριο από Λ-Π.

Τι απαιτείται για την υποβολή της αίτησης

Για την υποβολή της αίτησης απαιτείται:

1.Φωτοαντίγραφο δελτίου ταυτότητας, ή σχετικής προσωρινής βεβαίωσης της αρμόδιας Αρχής και για τους αλλοδαπούς φωτοαντίγραφο διαβατηρίου και φωτοαντίγραφο άδειας παραμονής.

2.Φωτογραφίες όψεων του πληγέντος κτιρίου και του εσωτερικού της κατοικίας που έχει πληγεί, οι οποίες θα φέρουν το όνομα και την υπογραφή του/της ιδιοκτήτη/-τριας ή του/της ενοικιαστή/-τριας. Οι φωτογραφίες θα πρέπει να απεικονίζουν όσο το δυνατό καλύτερα την κατάσταση της κατοικίας μετά την πλημμύρα. (προκειμένου να αποφευχθεί 2η αυτοψία).

3.Πρόσφατος λογαριασμός της ΔΕΗ ή ύδρευσης ή τηλεφώνου. για την ταυτοποίηση της διεύθυνσης της πληγείσας κατοικίας και του χρήστη της κατοικίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μάνδρα πληγέντες κακοκαιρία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ