Nomads: Εξαλλος ο Γιώργος Μαυρίδης -«Γελοίοι... Δεν τολμάτε να ακουμπήσετε εμένα...» - iefimerida.gr

Nomads: Εξαλλος ο Γιώργος Μαυρίδης -«Γελοίοι... Δεν τολμάτε να ακουμπήσετε εμένα...»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η κατάσταση στο Nomads έχει ξεφύγει με την ομάδα της Φωτιάς να έχει χωριστεί στα δύο με αποτέλεσμα οι συγκρούσεις να είναι σχεδόν καθημερινές.

Στο σημερινό επεισόδιο ο Γιώργος Μαυρίδης εμφανίστηκε έξαλλος με τους υπόλοιπους παίκτες του Nomads με αφορμή το ρύζι αλλά και την ψηφοφορία.

«Τον Παρασκευά δεν θα τον ξαναπω με το μικρό του όνομα γιατί έχω ένα κολλητό αδερφό μου με το συγκεκριμένο όνομα... Γελοίοι. Κάνανε αυτό το θεατράκι γενικά και προσπαθούσα να καταλάβω πότε θα εκτεθούν... Έλεγα πότε θα εκτεθούν... Και εκτεθήκαν σήμερα για μένα ανεπανόρθωτα.

Τι κάνετε; Δηλαδή τι; Δηλαδή δεν τολμάτε τι; Να ακουμπήσετε εμένα και πάτε να ψηφίσετε τους φίλους μου; Με ποια δικαιολογία; Ότι να΄ναι ακούω... Ακούω για γυναικεία αλληλεγγύη, για ρύζι... Πείτε το ρε, πείτε το ότι είναι να πείτε... Πείτε το... Να τελειώνουμε ρε...» είπε στην κάμερα της εκπομπής της παραγωγής του Nomads ο Γιώργος Μαυρίδης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ nomads Γιώργος Μαυρίδης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ