O συγκινητικός λόγος που ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα παντρευτούν τόσο σύντομα - iefimerida.gr

O συγκινητικός λόγος που ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα παντρευτούν τόσο σύντομα

apimages
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πριν από δύο ημέρες, ο 33χρονος πρίγκιπας Χάρι και η 36χρονη ηθοποιός Μέγκαν Μαρκλ ανακοίνωσαν και επίσημα τους αρραβώνες τους και από τότε η γη γυρίζει σε ανάλογους ρυθμούς.

Το νέο αναπαράχθηκε με διαστημικές ταχύτητες και από τότε δεν έχουν σταματήσει να γράφονται άρθρα για τον γάμο της χρονιάς (της επόμενης χρονιάς δηλαδή).

Μετά από την πρώτη τους κοινή συνέντευξη στο BBC, το παλάτι του Κένσιγκτον εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση ότι, με τη συγκατάθεση της βασίλισσας Ελισάβετ, ο γάμος θα γίνει το Μάιο του 2018, στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου (το οποίο βρίσκεται μέσα στο κάστρο του Γουίνδσορ) και τα έξοδα θα αναλάβει η βασιλική οικογένεια. Μάλιστα θα προηγηθεί τελετή βάπτισης της Μέγκαν Μαρκλ η οποία πρέπει να βαπτιστεί αγγλικανή, αφού προς το παρόν είναι προτεστάντης.

Ας εστιάσουμε όμως στην ημερομηνία που έχει δοθεί μέχρι στιγμής. Είναι το Μάιο του 2018. Με άλλα λόγια σε μόλις 6 μήνες από τώρα.

Γιατί όμως τόσο γρήγορα; Για τα βασιλικά δεδομένα, όπου τέτοιες διαδικασίες φροντίζονται στη λεπτομέρεια, χρειάζεται να υπάρχει ένας πολύ ισχύρός λόγος για να δικαιολογηθεί τέτοια βιασύνη.

Διάβασε τον λόγο που ο γάμος του πρίγκιπα Χάρι και της Μεγκαν Μαρκλ θα γίνει τόσο σύντομα στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ