Λάιμ Bistro: Απίθανες γεύσεις χωρίς επεξεργασμένες πρώτες ύλες, γλουτένη και ζάχαρη [εικόνες] - iefimerida.gr

Λάιμ Bistro: Απίθανες γεύσεις χωρίς επεξεργασμένες πρώτες ύλες, γλουτένη και ζάχαρη [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν είναι εύκολο για έναν κάτοικο μιας μεγαλούπολης να απαρνηθεί το κρέας και κυρίως τα γαλακτοκομικά για να ακολουθήσει τη vegan διατροφή.

Η Άλκηστη Αλεξανδράτου και η Ντέμη Γεωργίου, όμως, το τόλμησαν και δημιούργησαν με αγάπη κι αφοσίωση τον δικό τους χώρο, το Λάιμ Μπιστρό, προσφέροντας στους πελάτες τους ένα υγιεινό μενού, χωρίς επεξεργασμένες πρώτες ύλες, γλουτένη και ζάχαρη.

Τα δυο κορίτσια δούλευαν χρόνια στον χώρο της εστίασης- στην Άλκηστη από μικρή της άρεσε να μαγειρεύει, ενώ η Ντέμη ξεκίνησε να ασχολείται με τη φωτογραφία και στη συνέχεια μπήκε και στην κουζίνα. «Υπήρχαν χορτοφαγικές επιλογές μεν στην Αθήνα, αλλά θέλαμε και η πρώτη ύλη να μην είναι επεξεργασμένη, οπότε αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε το Λάιμ για να κάνουμε τα πράγματα όπως εμείς πιστεύουμε. Αυτός είναι και ο λόγος που κάποιοι μας θεωρούν ακριβούς. Όμως ξοδεύουμε πολλές ώρες για να βγει αυτό το αποτέλεσμα. Καθημερινά όλα παρασκευάζονται από την αρχή, όπως θα έπρεπε να κάνει μια κουζίνα...».

Γνωρίστε τις γεύσεις του Λάιμ Bistro και δείτε φωτογραφίες, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΛΑΙΜ BISTRO
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ