Θρήνος στην Ηλεία: Νεκρός πατέρας 5 παιδιών σε τροχαίο με ΚΤΕΛ [εικόνες] - iefimerida.gr

Θρήνος στην Ηλεία: Νεκρός πατέρας 5 παιδιών σε τροχαίο με ΚΤΕΛ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τραγωδία στην Πατρών - Πύργου με τον άτυχο οικογενειάρχη και πατέρα 5 παιδιών Γιώργο Ασημακόπουλο να χάνει τη ζωή του στην άσφαλτο από τροχαίο δυστύχημα.

Ο 35χρονος Γιώργος Ασημακόπουλος, πατέρας 5 παιδιών, έχασε τη ζωή του χθες (28-11-2017) σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη στη βοηθητική οδό της Πατρών – Πύργου.

Ο άτυχος άνδρας οδηγούσε το μηχανάκι του ώσπου συγκρούστηκε με λεωφορείο αστικής γραμμής του ΚΤΕΛ Ηλείας, λίγα λεπτά πριν από τις 19.00 το απόγευμα.

Ο 35χρονος πήγαινε στο χωριό του το Πράσινο, μέσω της διαδρομής της βοηθητική οδού της Εθνικής Οδού Πατρών – Πύργου, ενώ στο ύψος της αντιπροσωπίας Nissan, ο 35χρονος έχασε τον έλεγχο από το όχημά του και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Θρήνος στην Ηλεία: Νεκρός πατέρας 5 παιδιών σε τροχαίο με ΚΤΕΛ [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Θρήνος στην Ηλεία: Νεκρός πατέρας 5 παιδιών σε τροχαίο με ΚΤΕΛ [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Θρήνος στην Ηλεία: Νεκρός πατέρας 5 παιδιών σε τροχαίο με ΚΤΕΛ [εικόνες] | iefimerida.gr 2



Εκεί πήγαινε με κατεύθυνση τον Πύργο λεωφορείο του ΚΤΕΛ Ηλείας, εκτελώντας το δρομολόγιο της αστικής γραμμής Βούναργο – Πύργος.

Ο 35χρονος χτύπησε το κεφάλι του στην αριστερή πλευρά του λεωφορείου και έτσι έχασε τη ζωή του, παρόλο που ο οδηγός του ΚΤΕΛ προσπάθησε να αποφύγει το δικυκλιστή που ερχόταν κάτα πάνω του.

Πιο συγκεκριμένα. ανέβασε το λεωφορείο πάνω στο διαχωριστικό της οδού, όμως η σύγκρουση δεν γινόταν να αποφευχθεί.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε γρήγορα από το νοσοκομείο που βρίσκεται σε μικρή απόσταση και τον μετέφερε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, αλλά ήταν ήδη πια αργά καθώς ο 35χρονος βρέθηκε σε μια λίμνη αίματος στην άσφαλτο.

Θρήνος στην Ηλεία: Νεκρός πατέρας 5 παιδιών σε τροχαίο με ΚΤΕΛ [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Θρήνος στην Ηλεία: Νεκρός πατέρας 5 παιδιών σε τροχαίο με ΚΤΕΛ [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Θρήνος στην Ηλεία: Νεκρός πατέρας 5 παιδιών σε τροχαίο με ΚΤΕΛ [εικόνες] | iefimerida.gr 5




Εκτιμάται πως ο θάνατός του ήταν ακαριαίος. Εκεί οι γιατροί του νοσοκομείου περιορίστηκαν απλά στη διαπίστωση του θανάτου του.

Ο οδηγός του λεωφορείου βρισκόταν σε κατάσταση σοκ και προσπαθούσε να συνέλθει, αφού ο 35χρονος ουσιαστικά έπεσε ελάχιστα εκατοστά από τη θέση που βρισκόταν, πάνω στο λεωφορείο.

Η τοπική κοινωνία στο χωριό του αδικοχαμένου Γιώργου Ασημακόπουλου, έχει βυθιστεί στο πένθος μετά την τραγική αυτή είδηση. Ο 35χρονος ήταν σε οικογένεια πολύτεκνων καθώς είχε άλλα τέσσερα αδέρφια, αλλά και ο ίδιος ήταν πολύτεκνος, αφού είχε πέντε παιδιά, τρία αγόρια και δύο κορίτσια μικρής ηλικίας.

Θρήνος στην Ηλεία: Νεκρός πατέρας 5 παιδιών σε τροχαίο με ΚΤΕΛ [εικόνες] | iefimerida.gr 6

ΠΗΓΗ: ilialive.gr, patrisnews.com

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ