Jack Daniel’s και... Vieno: Δες την νυχτερινή ζωή με άλλο μάτι και μάλιστα δωρεάν - iefimerida.gr

Jack Daniel’s και... Vieno: Δες την νυχτερινή ζωή με άλλο μάτι και μάλιστα δωρεάν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το τηλέφωνό σου χτυπά και είναι κάποιος από την παρέα σου. Σκεφτόσαστε πώς θα περάσετε το αποψινό σας βράδυ και σε ποιο bar θα τα πιείτε. Με μια ματιά στο πορτοφόλι, διαπιστώνεις πως αυτό έχει διαφορετική άποψη από σένα. Κι όμως θα ήθελες πολύ να απολαύσεις ένα ξεχωριστό κοκτέιλ και να τα πεις λίγο με τους φίλους σου.

Jack Daniel’s και... Vieno: Δες την νυχτερινή ζωή με άλλο μάτι και μάλιστα δωρεάν | iefimerida.gr 0

Ο τρόπος είναι ένας. The Jack way, φυσικά! Κι αυτό, γιατί μπορείς να απολαύσεις δωρεάν μοναδικά Jack Daniel's Honey cocktails σε αγαπημένα bars της πόλης, μέσα από την πρωτότυπη εφαρμογή VIENO!

Όσο για τη διαδικασία, πολύ απλή. Αρκεί να κατεβάσεις την εφαρμογή Vieno, να διαλέξεις το bar που αγαπάς, να κρατήσεις για σένα το Jack Honey Cocκtail και να το απολαύσεις εντελώς δωρεάν.

Τι πρέπει να κάνεις:
Βήμα #1: Κατεβάζεις στο κινητό σου την εφαρμογή Vieno, που θα βρεις διαθέσιμη στο App Store και στο Google Play και θα γίνεις μέλος της μεγαλύτερης παρέας της Αθήνας, χωρίς καμία χρέωση ή συνδρομή!

Jack Daniel’s και... Vieno: Δες την νυχτερινή ζωή με άλλο μάτι και μάλιστα δωρεάν | iefimerida.gr 1



Βήμα #2: Βρίσκεις στο χάρτη όλα τα κοντινά bar που σου προσφέρουν ένα Jack Daniel’s Tennessee Honey cocktail και επιλέγεις ποιο θέλεις να επισκεφθείς. Έχεις αμφιβολίες για το αν θα βρεις το ιδανικό bar; Μη φοβάσαι γιατί το Vieno συνεργάζεται με πάνω 110 bars, clubs και εστιατόρια στην Αθήνα. Αν όμως και πάλι δεν το βρεις, να είσαι σίγουρος πως θα το δεις σύντομα στο Vieno, μιας και νέα bar εγγράφονται καθημερινά, όχι μόνο στην Αθήνα, αλλά και στη Θεσσαλονίκη και την Πάτρα, γι’ αυτό και πρέπει να μπαίνεις συχνά στην εφαρμογή.

Jack Daniel’s και... Vieno: Δες την νυχτερινή ζωή με άλλο μάτι και μάλιστα δωρεάν | iefimerida.gr 2

Βήμα #3: Διάλεξες το bar που θέλεις; Ήρθε η ώρα να διαλέξεις και το ποτό που θα απολαύσεις! Ίσως να θέλεις να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό, κάτι πέρα από τις συνηθισμένες επιλογές σου. Πώς θα σου φαινόταν ένα Jack Honey Ginger Ale, ένα από τα πιο δροσερά και κλασικά ποτά που σου προτείνει το Jack Daniel’s Tennessee Honey;

Jack Daniel’s και... Vieno: Δες την νυχτερινή ζωή με άλλο μάτι και μάλιστα δωρεάν | iefimerida.gr 3

Βήμα #4: Είσαι πλέον ένα μόλις βήμα πριν την απόλαυση. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επισκεφθείς το bar που επέλεξες το ίδιο βράδυ και να δείξεις το ηλεκτρονικό σου κουπόνι Vieno στο προσωπικό για να απολαύσει ένα κερασμένο Jack Daniel’s Tennessee Honey cocktail! Να θυμάσαι όμως πως κάθε κουπόνι Vieno είναι ατομικό και ισχύει για μία επίσκεψη σε ένα bar κάθε βράδυ.

Η διαδικασία είναι τόσο απλή και γρήγορη που είναι σίγουρο πως δε θα σταματήσεις να βγαίνεις. Όσο για τα λεφτά; Δε χρειάζεται να έχεις χρήματα για να περάσεις καλά με την παρέα σου. Αρκεί να κατεβάσεις το Vieno!

Και μην ξεχνάς... Όταν σε ρωτήσουν οι φίλοι σου πώς το κάνεις, πες τους... Jack και Vieno!

Jack Daniel’s και... Vieno: Δες την νυχτερινή ζωή με άλλο μάτι και μάλιστα δωρεάν | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Jack Daniel's Tennesse Honey cocktails Vieno bars
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ