Οταν η Μέγκαν Μαρκλ είχε φωτογραφηθεί στα 15 της στο Μπάκιγχαμ -Είχε εμμονή με την Νταϊάνα [εικόνες] - iefimerida.gr

Οταν η Μέγκαν Μαρκλ είχε φωτογραφηθεί στα 15 της στο Μπάκιγχαμ -Είχε εμμονή με την Νταϊάνα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ούτε που θα το φανταζόταν η Μέγκαν Μαρκλ όταν ήταν 15 χρονών και πόζαρε όλο νάζι έξω από το παλάτι του Μπάκιγχαμ πως μια μέρα θα έμενε κι εκεί.

Κι όμως η μέλλουσα σύζυγος του Πρίγκιπα Χάρι είχε κάνει μία βόλτα έξω από τα βασιλικά ανάκτορα σε ηλικία 15 ετών, όταν είχε έρθει στη χώρα μαζί με την οικογένειά της.

Σύμφωνα με τον Βρετανικό Τύπο, η Μέγκαν Μαρκλ τότε είχε επισκεφτεί ακόμη και την ιστορική πόλη Μπαθ όπου έμαθε για την ιστορία και την παράδοση της Βρετανίας, τρέφοντας έτσι μία ιδιαίτερη αγάπη για την χώρα.

Αν και η ίδια δεν γνώριζε πολλά για τον Πρίγκιπα Χάρι, πριν τον γνωρίσει, το ίδιο δεν ισχύει και για την Πριγκίπισσα Νταϊάνα για την οποία έτρεφε μεγάλο σεβασμό, έχοντας δει πολλές ταινίες για εκείνη κι έχοντας φωτογραφίες της.

«Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως πάντα ήθελε να γίνει πριγκίπισσα. Πάντα έτρεφε μία μεγάλη λατρεία για τις βασιλικές οικογένειες ανά τον κόσμο και την ιστορία τους», ανέφερε ένας φίλος της, προσθέτοντας πως μια εποχή μιλούσε συνέχεια για την Πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Οταν η Μέγκαν Μαρκλ είχε φωτογραφηθεί στα 15 της στο Μπάκιγχαμ -Είχε εμμονή με την Νταϊάνα [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Όλα αυτά βέβαια όχι μόνο αποτελούν μακριά ανάμνηση για την Μέγκαν Μαρκλ, αλλά και ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα, καθώς η ίδια τον Μάιο θα παντρευτεί τον γιο της γυναίκας που τόσο πολύ θαύμαζε.

Ο γάμος της με τον Πρίγκιπα Χάρι θα γίνει στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο των Ουίνδσορ πριν βέβαια Μέγκαν Μαρκλ βαπτιθεί καθώς είναι προτεστάντισα.

Οταν η Μέγκαν Μαρκλ είχε φωτογραφηθεί στα 15 της στο Μπάκιγχαμ -Είχε εμμονή με την Νταϊάνα [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Φωτογραφία: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μέγκαν Μαρκλ Πρίγκιπας Χάρι γάμος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ