Εκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού -Σφοδρή κακοκαιρία από το βράδυ με καταιγίδες και χαλάζι - iefimerida.gr

Εκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού -Σφοδρή κακοκαιρία από το βράδυ με καταιγίδες και χαλάζι

Φωτογραφία: SHUTTERSTOCK
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επιδείνωση του καιρού προβλέπεται από αργά σήμερα το βράδυ και από τα βορειοδυτικά, όπως αναφέρεται σε έκτακτο δελτίο που εξέδωσε η ΕΜΥ.

Τα πρώτα φαινόμενα, με ισχυρές βροχές, θα αρχίσουν να εκδηλώνονται από απόψε κιόλας, στη δυτική Ελλάδα, και σιγά-σιγά θα επεκταθούν σε πολλές περιοχές της χώρας.

Όπως αναφέρει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, κύρια χαρακτηριστικά του καιρού τις επόμενες ημέρες θα είναι:

A. Οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες δεν αποκλείεται να συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις και θα επηρεάσουν την Πέμπτη τα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Μακεδονία. Την Παρασκευή θα επηρεαστούν οι προαναφερθείσες περιοχές, καθώς επίσης η δυτική και βόρεια Πελοπόννησος, η κεντρική Στερεά, τα δυτικά και βόρεια τμήματα της Θεσσαλίας, η υπόλοιπη Μακεδονία και η Θράκη.

Το Σάββατο τα φαινόμενα θα επρεάσουν κατά περιόδους τα ηπειρωτικά (κυρίως τα δυτικά και βόρεια), τα νησιά του Ιονίου και από τις βραδινές ώρες τα νησιά του βορείου και του ανατολικού Αιγαίου, ενώ την Κυριακή, τις πρωινές ώρες τη Θράκη και μέχρι τις βραδινές ώρες τα νησιά του βορείου και του ανατολικού Αιγαίου.

B. Οι τοπικά θυελλώδεις νότιοι άνεμοι, 7 με 8 και στο Αιγαίο πιθανώς 9 μποφόρ, μέχρι την Κυριακή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ καιρός επιδείνωση βροχές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ