Αγέραστη η Cher στα 70 της, με σιθρού κορμάκι πάνω στη σκηνή [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Αγέραστη η Cher στα 70 της, με σιθρού κορμάκι πάνω στη σκηνή [εικόνες & βίντεο]

Splash / Ideal Image
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Aν κρίνουμε από την τελευταία εμφάνιση της 71χρονης Cher στη σκηνή του Monte Carlo resort στο Λας Βέγκας, τότε η γνωστή τραγουδίστρια έχει καταφέρει να νικήσει τον χρόνο.

Η Cher ενθουσίασε τον κόσμο που παρακολούθησε το sold out σόου της καθώς φόρεσε συνολικά 8 εντυπωσιακά κοστούμια, το ένα πιο αποκαλυπτικό από το άλλο.

Η τραγουδίστρια άφησε όλους άφωνους με το καταπληκτικό κορμί που έχει στα 71 της χρόνια και έκλεψε όπως μόνο εκείνη ξέρει την παράσταση ερμηνεύοντας τραγούδια της που σημείωσαν τεράστια επιτυχία, όπως το «Believe», το «If I Could Turn Back Time» και το «Strong Enough».

Ο χρόνος μοιάζει να μην την έχει αγγίξει και όλες αυτές οι φήμες που κυκλοφορούσαν τον τελευταίο καιρό πως έχει σοβαρά προβλήματα υγείας εξαφανίστηκαν με μιας χάρη στις φωτογραφίες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου.

Δείτε την 71χρονη Cher να σαρώνει στη σκηνή του Λας Βέγκας στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Cher Λας Βέγκας εμφάνιση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ