Χριστούγεννα στο «Σταύρος Νιάρχος» -Ολες οι εορταστικές εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο - iefimerida.gr

Χριστούγεννα στο «Σταύρος Νιάρχος» -Ολες οι εορταστικές εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο

snfcc.org
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο καλύτερος χριστουγεννιάτικος προορισμός για όλη την οικογένεια είναι το Κέντρο Πολιτισμού-Ιδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» καθώς από την 1η Δεκεμβρίου μέχρι και τις αρχές του Ιανουαρίου θα διοργανώνονται εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο.

Φέτος τις γιορτές, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος μεταμορφώνεται σε έναν ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο προορισμό και προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να περάσουν ιδιαίτερες εορταστικές στιγμές, με ένα πλούσιο και διαφορετικό πρόγραμμα, εμπνευσμένο από τη μαγεία των ημερών!

Αυτήν την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου, στις 6.30 μ.μ. τα χριστουγεννιάτικα φώτα του ΚΠΙΣΝ ανάβουν και φέτος σημαίνοντας την έναρξη των εορταστικών του εκδηλώσεων που θα είναι όλες με ελεύθερη είσοδο.

Η Αγορά και το Κανάλι θα γεμίσουν χρώματα και σχήματα, ενώ χριστουγεννιάτικα τραγούδια από την παιδική χορωδία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής θα ντύσουν μουσικά τη γιορτή.

Την ίδια μέρα, το ΚΠΙΣΝ αποκαλύπτει και τη μεγάλη του χριστουγεννιάτικη έκπληξη, δηλαδή το παγοδρόμιο που στήνεται ήδη πάνω στο Κανάλι!

Αθλήτριες του καλλιτεχνικού πατινάζ θα το εγκαινιάσουν παρουσιάζοντας ένα μοναδικό χορευτικό show υπό τους ήχους κλασικής μουσικής, λίγο πριν παραδώσουν την σκυτάλη σε μικρούς και μεγάλους.

Διαβάστε το πρόγραμμα των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στο «Σταύρος Νιάρχος» στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ