«Gomorrah III»: Ο νέος κύκλος της επιτυχημένης σειράς κάνει πρεμιέρα μόνο στη Nova [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

«Gomorrah III»: Ο νέος κύκλος της επιτυχημένης σειράς κάνει πρεμιέρα μόνο στη Nova [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο νέος κύκλος της αστυνομικής σειράς «Gomorrah III», έρχεται αποκλειστικά και σε Ά τηλεοπτική προβολή στα κινηματογραφικά κανάλια της Nova, την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου στις 22:00 και κάθε Παρασκευή, στο Novacinema4HD!

Η σειρά «Gomorrah» είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Ρομπέρτο Σαβιάνο. Η ιταλική σειρά αποκαλύπτει τη δράση της Καμόρα στους σκοτεινούς δρόμους της Νάπολης, μέσα από τα μάτια του Τσίρο ντι Μάρτσιο, νεαρού μέλους της μαφίας. Ο Τσίρο αγνοεί την παράδοση στην προσπάθειά του να γίνει ο επόμενος αρχηγός του συνδικάτου του εγκλήματος. Έτσι, ο εσωτερικός αγώνας εξουσίας θέτει σε κίνδυνο όχι μόνο τη ζωή του αλλά και ολόκληρης της οικογένειάς του. Ο νέος κύκλος της σειράς αποκαλύπτει νέες συμμαχίες εξουσίας μεταξύ των κύριων χαρακτήρων της σειράς: Τζένι Σαβαστάνο, Τσίρο ντι Μάρτσιο, Μάλαμορ και Αναλίσα Σάινελ Μαλγιόκα, οι οποίοι προσπαθούν να γεμίσουν το κενό της εξουσίας που έχει απομείνει μετά τη δολοφονία του αφεντικού Πιέτρο Σαβαστάνο. Παράλληλα, ένα πλήθος νέων χαρακτήρων εμφανίζονται σε έναν πόλεμο μεταξύ παλιών και νέων φυλών.

«Gomorrah III»: Ο νέος κύκλος της επιτυχημένης σειράς κάνει πρεμιέρα μόνο στη Nova [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Ο νέος κύκλος της σειράς «Gomorrah» είναι σκηνοθετημένος από τους Κλούντιο Κουοπελίνι και Φραντζέσκα Κομοντσίνι. Το πρωταγωνιστικό καστ πλαισιώνουν οι Μάρκο Ντ’ Αμόρε, Σαλβατορέι Εσποζίτο, Φάμπιο Ντε Κάρο και Κριστίνα Ντονάντιο.

«Gomorrah III»: Ο νέος κύκλος της επιτυχημένης σειράς κάνει πρεμιέρα μόνο στη Nova [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1

Η σειρά έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1. Η σειρά «Gomorrah» θα είναι διαθέσιμη σε Nova On Demand και Nova GO, σε ένα Box Set που θα περιλαμβάνει και τις δύο προηγούμενες σεζόν, ώστε οι συνδρομητές να μπορούν να τις απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται.

«Gomorrah III»: Ο νέος κύκλος της επιτυχημένης σειράς κάνει πρεμιέρα μόνο στη Nova [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 2

Η Nova συνεχίζει να καινοτομεί και να απογειώνει την ψυχαγωγία επενδύοντας στα Nova Box Sets!

«Gomorrah III»: Ο νέος κύκλος της επιτυχημένης σειράς κάνει πρεμιέρα μόνο στη Nova [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 3

Οι συνδρομητές μπορούν να βλέπουν όλα τα επεισόδια όλων των κύκλων των αγαπημένων τους σειρών συγκεντρωμένα στην αντίστοιχη κατηγορία των Nova On Demand και Nova GO, δημιουργώντας τους δικούς τους μαραθωνίους με την αγαπημένη τους σειρά ή ανακαλύπτοντας μία καινούρια.

«Gomorrah III»: Ο νέος κύκλος της επιτυχημένης σειράς κάνει πρεμιέρα μόνο στη Nova [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 4

Επιπλέον, στα Nova Box Sets διατίθενται και πρεμιέρες ολόκληρων νέων κύκλων σειρών πριν την προβολή τους στα κανάλια, κάτι που εφαρμόζει μόνο η Nova στην ελληνική αγορά, υιοθετώντας πρώτη τάσεις και πρακτικές της παγκόσμιας αγοράς.

«Gomorrah III»: Ο νέος κύκλος της επιτυχημένης σειράς κάνει πρεμιέρα μόνο στη Nova [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 5
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ