Αν υπάρχει μια υποψήφια καλλιστείων για την οποία αξίζει να μάθεις, είναι η 22χρονη Mikayla [εικόνες] - iefimerida.gr

Αν υπάρχει μια υποψήφια καλλιστείων για την οποία αξίζει να μάθεις, είναι η 22χρονη Mikayla [εικόνες]

Instagram/mikholmgren_inspiring_others
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Η πρώτη γυναίκα με σύνδρομο Down που πήρε μέρος στα καλλιστεία Miss Minnesota USA», γράφει -πλέον-στο προφίλ της στο Instagram η Mikayla Holmgren.

Χρωστάμε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στις γυναίκες που τολμούν να προβάλλουν τον εαυτό τους εκεί έξω παρόλο που δεν συμφωνούν με τα στερεοτυπικά πρότυπα ομορφιάς καταρρίπτοντας έτσι τις άκαμπτες και επιφανειακές παγιωμένες αντιλήψεις περί ομορφιάς. Κάπως έτσι ανοίγουν τα «σύνορα» για γυναίκες ανεξαρτήτως ηλικίας, status, εμφάνισης και αυτό ακριβώς έκανε και η Mikayla Holmgren με την απόφαση της να διαγωνισθεί σε διαγωνισμό ομορφιάς.

Ισως να θυμάστε την Mάντλιν Στιούαρτ, το κορίτσι με Σύνδρομο Down που έκανε το όνειρό της πραγματικότητα και έγινε μοντέλο, κερδίζοντας μια θέση σε runway της Εβδομάδας Μόδας, αλλά και ως μοντέλο σε καμπάνιες ρούχων. Τώρα, άλλη μια γυναίκα με σύνδρομο Down έρχεται να γράψει τη δική της ιστορία. Μια ιστορία που, μέχρι στιγμής, για τους περισσότερους, μπορεί να αποτελούσε ουτοπικό σενάριο.

Η Mikayla Holmgren από το Stillwater της Μινεσότα πήρε μέρος στα καλλιστεία της Μινεσότα που είναι κομμάτι του Διαγωνισμού Ομορφιάς Miss USA.

Δείτε την Mikayla Holmgren και τη συμμετοχή της στα καλλιστεία Miss Minessota στο bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ