Η Νικόλ Κίντμαν φόρεσε ένα φόρεμα με σκίσιμο κι έκανε μια από τις πιο αποκαλυπτικές της εμφανίσεις [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Νικόλ Κίντμαν φόρεσε ένα φόρεμα με σκίσιμο κι έκανε μια από τις πιο αποκαλυπτικές της εμφανίσεις [εικόνες]

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα Gotham Awards πραγματοποιήθηκαν χθες το βράδυ και μια από τις εμφανίσεις που έκαναν τα φλας των φωτογράφων να λάμψουν ακόμα περισσότερο ήταν αυτή της Νικόλ Κίντμαν.

Βρισκόμαστε δύο εβδομάδες πριν την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων για τις Χρυσές Σφαίρες (τον προάγγελο των Οσκαρ δηλαδή) και χτες το βράδυ, στη Νέα Υόρκη, τα Βραβεία Ανεξάρτητου Κινηματογράφου Gotham «άνοιξαν» τη σεζόν.

Μια πιο λαμπερές παρουσίες της βραδιάς ήταν η Νικόλ Κιντμαν η οποία, μάλιστα, απέσπασε το Τιμητικό Βραβείο για τη συνεισφορά της στον κινηματογράφο από το 1989 που έκανε το ντεμπούτο της στη μεγάλη οθόνη. Προκάτοχοι του τιμητικού βραβείου έχουν υπάρξει, μεταξύ άλλων, η Τίλντα Σουίντον και η Ελεν Μίρεν. Μαζί της ήταν και η στενή της φίλη και συμπρωταγωνίστρια στη σειρά Big Little Lies, Ριζ Γουίδερσπουν.

Κι ενώ η 50χρονη ηθοποιός, μας έχει συνηθίσει σε μακριές τουαλέτες που αγκαλιάζουν την ψηλόλιγνη σιλουέτα της, για την εμφάνισή της σε αυτά τα βραβεία, επέλεξε ένα ασημί, υπέρλαμπρο φόρεμα του οίκου Altuzarra με πούλιες και παγιέτες ραμμένο σε μια αρκετά τολμηρή- για τα δεδομένα της- γραμμή.

Δες την αποκαλυπτική εμφάνιση της Νικόλ Κίντμαν στο bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ