H Ντορέττα Παπαδημητρίου έφερε σε αμηχανία τον Μακαλιά: Μου είχες ρίξει μια... πολύ ωραία χυλόπιτα [βίντεο] - iefimerida.gr

H Ντορέττα Παπαδημητρίου έφερε σε αμηχανία τον Μακαλιά: Μου είχες ρίξει μια... πολύ ωραία χυλόπιτα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Kαλεσμένος στην εκπομπή της Ντορέττας Παπαδημητρίου ήταν το μεσημέρι της Δευτέρας ο ηθοποιός, Δημήτρης Μακαλιάς.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους αυτό που έκανε ιδιαίτερη αίσθηση ήταν μερικά παράπονα για το παρελθόν, για τα οποία άδραξε την ευκαιρία η παρουσιάστρια να του εκφράσει. Αυτό, γιατί όπως η ίδια σημείωσε της είχε ρίξει μια ωραιότατη «χυλόπιτα».

Σύμφωνα λοιπόν με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου, εκείνη του είχε εκφράσει την επιθυμία να είναι μαζί της στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΜEGA που παρουσίαζε, αλλά εκείνος φαίνεται πως είχε εντελώς διαφορετικά σχέδια, τόσο, που ο ίδιος ξαφνιάστηκε όταν εκείνη του το ανέφερε καθώς δεν θυμόταν καθόλου ο περιστατικό.

«Για να πω και την αλήθεια μου, του Δημήτρη του έχω προτείνει κανα δύο φορές να έρθει να κάνουμε πραγματάκια, μια φορά νομίζω, μια φορά και εκείνη την περίοδο μου είχες ρίξει μια πολύ ωραία χυλόπιτα. Δεν το θυμάσαι; Nαι βέβαια», σημείωσε χαρακτηριστικά η Ντορέττα Παπαδημητρίου για να εισπράξει την αμήχανη αντίδραση του ηθοποιού πως δεν το θυμόταν καθόλου. «Αλήθεια λες; Τώρα έχω σοκαριστεί. Δεν το θυμάμαι αυτό που λες», σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Φαντάσου πόσες χυλόπιτες έχεις ρίξει», σήκωσε το γάντι η παρουσιάστρια για να απαντήσει ο ηθοποιός: «Προφανώς δούλευα κάπου αλλού εννοείς. Δεν είναι χυλόπιτα το να δουλεύεις αλλού».

«Τηλεοπτικά δεν δούλευες πουθενά αλλού. Απλά θα έκανες άλλα πράγματα και μπορεί να μη σε ενδιέφερε σε εκείνη τη φάση να κάνεις τηλεόραση. Δεν σε είχα πάρει εγώ προσωπικά. Σε είχαν πάρει από την εκπομπή για να συνεργαστούμε στο πρωινό», συμπλήρωσε η Ντορέττα Παπαδημητρίου πρόσθεσε η Ντορέττα Παπαδημητρίου θέλοντας να θυμήσει το περιστατικό.

Πηγή βίτντεο: zappit

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ