Ηρθαν στα χέρια ποδοσφαιριστές της Λα Κορούνια -Επεσαν... ψιλές - iefimerida.gr

Ηρθαν στα χέρια ποδοσφαιριστές της Λα Κορούνια -Επεσαν... ψιλές

Φωτογραφία: As
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αναψαν τα αίματα στην προπόνηση της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια την Δευτέρα και έπεσαν... ψιλές.

Λίγο πριν το τέλος του προγράμματος και κατά την διάρκεια του καθιερωμένου «οικογενειακού» διπλού οι Φλορίν Αντόνε και Αλεχάντρο Αρίμπας αρπάχτηκαν και σύμφωνα με ισπανικά Μέσα έπεσαν και μερικές… ψιλές. Έπειτα από την παρέμβαση των συμπαικτών τους, η φωτιά «έσβησε», όμως ο προπονητής, Παράλο Κριστόμπαλ, έστειλε όλη την ομάδα νωρίτερα στα αποδυτήρια διακόπτοντας το πρόγραμμα.

Λίγο αργότερα ο Αντριάν μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς που ακολουθεί για το Κύπελλο απέναντι στην Λας Πάλμας έριξε τους τόνους. «Έχω ακούσει ότι υπήρξε μια μικρή ένταση, αλλά ήμουν στο φυσιοθεραπευτήριο. Πάντως τέτοια πράγματα συμβαίνουν σε όλες τις ομάδες και δεν νομίζω πως πρέπει να δώσουμε μεγαλύτερη σημασία. Η ομάδα είναι καλά και οι παίκτες ενωμένοι», είπε ο Ισπανός επιθετικός.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λα Κορούνια ξύλο παίκτες προπόνηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ