Φρούριο η Αθήνα ενόψει συλλαλητηρίου - iefimerida.gr

Φρούριο η Αθήνα ενόψει συλλαλητηρίου

Φρούριο η Αθήνα ενόψει συλλαλητηρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από νωρίς το πρωί έχουν ξεκινήσει τα έργα για να οχυρωθεί η πρωτεύουσα και κυρίως το Κοινοβούλιο ενόψει του συλλαλητηρίου της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ. Στην πλατεία Συντάγματος με το πρώτο φως της ημέρας αστυνομικοί ξεκίνησαν να τοποθετούν τα γνωστά κιγκλιδώματα στο Σύνταγμα, μπροστά από τη Βουλή, ενώ τρεις κλούβες έχουν πάρει ήδη θέση στη Βασιλίσσης Σοφίας.

Εκτός όμως από τα κιγκλιδώματα που έχουν τοποθετηθεί μπροστά από το μνημείου του Άγνωστου Στρατιώτη, στο σημείο αναμένεται να παραταχθούν και ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας. Περιμετρικά της Βουλής θα παραταχθούν διμοιρίες των ΜΑΤ, προκειμένου να αποτραπεί το σχέδιο των διαδηλωτών που θα προσπαθήσουν να περικυκλώσουν τη Βουλή.

Στόχος της Αστυνομίας είναι να μην επαναληφθούν τα επεισόδια που σημειώθηκαν πριν από δύο εβδομάδες και είχαν ως αποτέλεσμα να καεί η Αθήνα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ