Ο πρώην φωτογράφος του Μπαράκ Ομπάμα τρολάρει ξανά τον Ντόναλντ Τραμπ [εικόνα] - iefimerida.gr

Ο πρώην φωτογράφος του Μπαράκ Ομπάμα τρολάρει ξανά τον Ντόναλντ Τραμπ [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σάλος έχει προκληθεί από την δήλωση που έκανε την Παρασκευή ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ πως το περιοδικό Time θα τον χαρακτηρίσει για άλλη μία φορά «Πρόσωπο της Χρονιάς». Φυσικά, για άλλη μία φορά ο επίσημος φωτογράφος του Μπαράκ Ομπάμα, πήρε θέση και με μία μόνο ανάρτηση κατάφερε να τον τρολάρει.

Ο Ντόναλντ Τραμπ πρόσθεσε μάλιστα, πως το περιοδικό θα θέλει να τον πάρει συνέντευξη και να τον φωτογραφήσουν, αλλά ο ίδιος δεν θα μπορούσε να το κάνει κι έτσι αρνήθηκε.

Όπως έγραψε μάλιστα στο Twitter: «Το περιοδικό Time με κάλεσε για να μου πει πως πιθανότατα θα με χαρακτηρίσει ‘πρόσωπο της Χρονιάς’ όπως και πέρυσι, αλλά θα έπρεπε να συμφωνήσω σε συνέντευξη και μια μεγάλη φωτογράφηση. Τους είπα ότι πιθανόν δεν είναι καλό και το άφησα. Ευχαριστώ πάντως».

Time Magazine called to say that I was PROBABLY going to be named “Man (Person) of the Year,” like last year, but I would have to agree to an interview and a major photo shoot. I said probably is no good and took a pass. Thanks anyway!

Φυσικά, πολλοί ήταν αυτοί που δεν τον πίστεψαν όπως και το περιοδικό που αρνήθηκε τα λεγόμενά του. Όπως έγραψε σε ανάρτηση στο twitter: «Ο πρόεδρος κάνει λάθος για το πώς επιλέγουμε το πρόσωπο της χρονιάς. Το Time δεν σχολιάζει την επιλογή μέχρι τη δημοσίευση, η οποία θα γίνει στις 6 Δεκεμβρίου».

The President is incorrect about how we choose Person of the Year. TIME does not comment on our choice until publication, which is December 6.

Να σημειωθεί πάντως πως ο Ντόναλντ Τραμπ έχει μπει στο εξώφυλλο του περιοδικού ήδη 14 φορές στη ζωή του, με την πρώτη φορά τον Ιανουάριο του 1989. Ωστόσο, σύμφωνα με το αρχείο του Time, δεν έχει μπει στο εξώφυλλο από τον περασμένο Μάιο, κάτι που μπορεί να εξηγεί γιατί είναι τόσο αναστατωμένος.

Someone has a lot of catching up to do. #Repost @michelleandbarack ・・・ #MichelleAndBarack #Forever44 #BarackObama #MichelleObama #MaliaObama #SashaObama #Bo #Sunny #POTUS #FLOTUS #WhiteHouse #ObamaFoundation #ThankYouObama #TwoTerms #Hope #ComeBackBarack #MyPresidentWasBlack #NeverForget #Hawaii #Chicago #WashingtonDC #MakeAmericaGreatAgain

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pete Souza (@petesouza) στις Νοέ 25, 2017, 12:51μμ PST

Σίγουρα πάντως, θα γίνει ακόμη πιο έξαλλος, όταν δει την ανάρτηση στο Instagram του πρώην επίσημου φωτογράφου του Μπαράκ Ομπάμα, Πιτ Σούζα, που συνοδεύεται από τη λεζάντα: «Κάποιος έχει πολλά ακόμη να κάνει».

Το τρολάρισμα στον Αμερικανό Πρόεδρο είναι πασιφανές, αν σημειώσει κανείς πως ο πρώην Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, είχε κοσμήσει το εξώφυλλο του περιοδικού 22 φορές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ