Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ αρραβωνιάστηκαν, θα παντρευτούν την άνοιξη -Η ανακοίνωση του παλατιού - iefimerida.gr

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ αρραβωνιάστηκαν, θα παντρευτούν την άνοιξη -Η ανακοίνωση του παλατιού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρίγκιπας Χάρι θα παντρευτεί την Αμερικανίδα ηθοποιό Μέγκαν Μαρκλ. Είναι επίσημο, μόλις το ανακοίνωσε το παλάτι.

Το Clarence House, επίσημη κατοικία του πρίγκιπα Καρόλου μόλις εξέδωσε ανακοίνωση ότι ο 33χρονος Πρίγκιπας και η 36χρονη ηθοποιός αρραβωνιάστηκαν, ύστερα από 16 μήνες σχέσης.

Εκπρόσωπος του παλατιού στην ανακοίνωση είπε: «Η αυτού υψηλότης πρίγκιπας της Ουαλίας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τον αρραβώνα του πρίγκιπα Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ».

«Ο γάμος θα γίνει την Ανοιξη του 2018. Περισσότερες λεπτομέρειες για το γάμο θα ανακοινωθούν σύντομα.

Η αυτού υψηλότης και η Μέγκαν Μαρκλ αρραβωνιάστηκαν στο Λονδίνο νωρίτερα αυτό το μήνα. Ο πρίγκιπας Χάρι ενημέρωσε την βασίλισσα Ελισάβετ και άλλα μέλη της οικογένειας. Ο πρίγκιπας Χάρι επίσης ζήτησε και έλαβε την ευλογία των γονιών της κυρίας Μαρκλ. Το ζευγάρι θα ζήσει στο
Nottingham Cottage στο παλάτι του Κένσιγκτον».

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ αρραβωνιάστηκαν, θα παντρευτούν την άνοιξη -Η ανακοίνωση του παλατιού | iefimerida.gr 0

Απόψε η συνέντευξη και η φωτογράφιση του ζευγαριού

Θα ακολουθήσει επίσημη φωτογράφιση για το ζευγάρι το απόγευμα στο Ανάκτορο του Κένσινγκτον, ενώ όλοι περιμένουν την συνέντευξη που θα δώσουν σήμερα, λέγοντας και οι ίδιοι τα ευχάριστα νέα στους Βρετανούς και σε όλον τον κόσμο.

Η ανακοίνωση των γονιών της Μέγκαν Μαρκλ

Εντωμεταξύ, το παλάτι του Κένσιγκτον εξέδωσε μια ανακοίνωση από την πλευρά των γονιών της Μέγκαν Μαρκλ.

«Ειμαστε απίστευτα χαρούμενοι για την Μέγκαν και τον Χάρι. Η κόρη μας ήταν πάντα ένα ευγενικό και αγαπητό πρόσωπο. Το να την βλέπουμε να ενώνεται με τον Χάρι ο οποίος μοιράζεται τις ίδιες αξίες με εκείνη, είναι για εμάς τους γονείς μεγάλη ευτυχία. Τους ευχόμαστε μια ζωή γεμάτη ευτυχία».

Η ανακοίνωση της βασίλισσας Ελισάβετ και του πρίγκιπα Φιλίππου

Στην ανακοίνωσή του το βασιλικό ζευγάρι, παππούδες του πρίγκιπα Χάρι αναφέρουν ότι είναι ευτυχείς για το ζευγάρι και τους εύχονται κάθε ευτυχία.

Η ανακοίνωση του Γούλιαμ και της Κέιτ

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για τον Χάρι και την Μέγκαν. Ηταν υπέροχη η γνωριμία με την Μέγκαν και είναι υπέροχο να βλέπουμε πόσο ευτυχισμένοι είναι και οι δυο μαζί».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ παλάτι Πρίγκιπας Χάρι αρραβώνας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ