Νέο χτύπημα των Anonymous στο υπουργείο Δικαιοσύνης [εικόνες] - iefimerida.gr

Νέο χτύπημα των Anonymous στο υπουργείο Δικαιοσύνης [εικόνες]

Νέο χτύπημα των Anonymous στο υπουργείο Δικαιοσύνης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την επανεμφάνιση τους έκαναν οι Anonymous και «κατέβασαν» ξανά το site του υπουργείου Δικαιοσύνης και ανέβασαν μία φωτογραφία με διαδηλωτές από την Αθήνα όπου ανάμεσα τους είναι και ο γνωστό σκύλος Λουκάνικος.

Νέο χτύπημα των Anonymous στο υπουργείο Δικαιοσύνης [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες η ιστοσελίδα www.ministryofjustice.gr δε λειτουργούσε και οι Anonymous ανέλαβαν την ευθύνη με μήνυμα τους, στο οποίοι οι γνωστοί χάκερ ζητούσαν να αφεθούν ελεύθεροι οι νεαροί μαθητές - μέλη της Greek Hacking Scene – οι οποίοι συνελήφθησαν τη Δεύτερα για την πρώτη επίθεση στο site του υπουργείου.

Σύμφωνα με τους Anonymous οι μαθητές δεν έχουν καμία σχέση με την πρώτη επίθεση. Στο μήνυμα τους οι χάκερ προειδοποιούν τους Έλληνες βουλευτές πως οι Anonymous είναι εκατομμύρια απέναντι στους 300 βουλευτές και σε αυτόν τον πόλεμο τα δακρυγόνα δε θα βοηθήσουν. Παράλληλα χαρακτηρίζουν την κυβέρνηση κατοχική, η οποία θα φέρει τη χώρα και το λαό της στην απόλυτη εξαθλίωση. Τέλος ισχυρίζονται πως στο μέλλον θα έρθουν και άλλες επιθέσεις σε εφορίες αυτή τη φορά για τη διαγραφή χρεών των Ελλήνων.

Το μήνυμα των Anonymous στο site του υπουργείου Δικαιοσύνης:

Νέο χτύπημα των Anonymous στο υπουργείο Δικαιοσύνης [εικόνες] | iefimerida.gr 1


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ